U19: Det vildeste comeback


25. marts 2019

AC Horsens’ U19-hold vandt med 3-2 over FC Roskilde i lørdags, og ”de gule” leverede et fantastisk comeback.

1. halvleg var god teknisk og taktisk for begge hold, men hjemmeholdet var en anelse farligere. En stor chance til gæsterne og en del mellemstore til de gule værter, men der blev ikke scoret.

I 2. halvleg var hjemmeholdet også bedst og skabte mange halve muligheder, men der manglede lige det sidste. I det 67. minut gled den gule højre back, og Roskilde-spilleren sparkede flot bolden i kassen. Får minutter senere blev en Roskilde-spiller sendte i dybden med en flot stikning, og han vandt den direkte duel mod Nørgaard.

Resultatet skabte en god reaktion hos AC-spillerne, og herfra blev der presset aggressivt på. Frederik Jørgensen reducerede til 1-2 efter et hjørnespark, og i overtiden udlignede Thomas Rohde.

Et point var ikke nok for AC Horsens, der fortsatte med at presse på, og efter en hård, flad pasning af Kongsmark til bageste område, sparkede indskiftede Rasmus Grove bolden i kassen til slutresultatet 3-2.

Med ni runder tilbage har AC Horsens to point op til førstepladsen, og næste kamp er hos dygtige Hellerup IK. Næste hjemmekamp er lørdag den 6. april mod HB Køge.