U19: Fin halv time i Randers var ikke nok


30. august 2020

AC Horsens’ U19-drenge tabte lørdag 6-0, da de gæstede Randers.

Det var ellers ”de gule”, der satte sig på spillet fra start og havde flere gode optræk til muligheder. Blandt andet blev Frederik Frandsen sat op flere gange ude på venstre siden, men der manglede lige den sidste snert i den afgørende aflevering.

Efter 22 minutter fik gæsterne et frispark på kanten af feltet, som David Kruse flot afsluttede på, men hjemmeholdets målmand afværgerede flot.

Efter en lille halv time, fik ”de gule” endnu et tilbud, da Kongsmark og Alem kom igennem 2 mod 1, men tilbuddet løb ud i sandet.

Efter 33 minutter viste hjemmeholdet sig fra sin kyniske side. Et boldtab midt på banen fra ”de gule” satte straks en omstilling i gang, og da gæsterne ikke kom hurtigt nok hjem, bragte hjemmeholdet sig foran 1-0.

Målet rystede gæsterne, og selvom der var fine momenter med bolden, stod der hurtigt 2-0, da en bold slet ikke blevet clearet godt nok i feltet, og så kunne Randers fra kanten af feltet sparke sig på 2-0.

I denne periode virkede gæsterne shaky, og i tillægstiden af 1. halvleg fik Randers hjørne, som var tæt på at snige sig ind, og mens AC-spillerne stod og appellerede for, at der ikke var mål, scorede Randers på den efterfølgende situation.

Nede 3-0 med pausen kom AC Horsens ud, og selvom de første 3 minutter bød på 2 lovende angreb, blev en lang bold fra Randers pludselig farlig, og så kunne hjemmeholdet bringe sig foran med 4.

2. halvleg var ganske jævnbyrdig, hvor især Joachim Nielsen gjorde sig bemærket med et flot indhop, men igen var den store forskel på de to hold kynisme, og Randers fik to lette mål i slutfasen, hvor gæsterne så alt andet end gode ud.

Det var en tydelig skuffet cheftræner, som vi fik en snak med efter kampen:

- Jeg er tilfreds med den første halve time. Her følger vi den plan, som vi havde lagt og gør også ondt på Randers. Vi mangler kvalitet, når vi endelig får chancerne. Den har modstanderen i øjeblikket. Den sidste time er langt under niveau, og det er bare ikke godt nok. Det skal vi hjem og evaluere på, for der skal helt andre boller på suppen. Men vi skal nok rejse os, for der er masser af kvalitet i truppen, så vi skal hjem og lære af i dag, og så kommer vi med et modsvar mod AGF, slutter Christian Hansen, som roste Joachim Nielsen for et flot indhop.

Næste gang for U19-drengene er første hjemmekamp, som spilles mod AGF den 12. september.

Randers - AC Horsens 6-0 (3-0)
33. 1-0
38. 2-0
45+2. 3-0
49. 4-0
79. 5-0
81. 6-0