U19: Gul forløsning


11. marts 2019

På en meget blæsende lørdag kom Holbæk forbi CASA Arena Horsens.

U19-drengene startede i medvind og efter 35 sekunder blev det til 1-0 ved Rohde efter en flot og lang assist fra Jørgensen.

”De gule” havde i denne uge særligt fokus på indlæg, genpres og afslutninger, og der kom rigeligt af alle tre dele.

Efter 38 minutter blev det til 2-0 ved Kongsmark efter en assist af Randløv, og to minutter senere blev kampen reelt lukket, da Kongsmark igen scorede, denne gang med en assist af 'vinterkøbet' Jacob Give.

Hjemmeholdet var klart bedst i 1. halvleg, selvom AC-drengene til tider spillede med for mange berøringer og for risikabelt centralt - dette skal blive bedre fremadrettet.

2. halvleg var kun 3 minutter gammel, da midterforsvarer Frederik Jørgensen scorede sit 3. sæsonmål, og også denne gang kom scoringen efter en standard. Assist af Førby.

Thomas Rohde lukkede kampen efter 68 minutter, da han fulgte op på et brændt straffespark af Jørgensen, begået imod anfører Mathias Madsen.

- Det var en forløsning med en stor sejr, der reelt burde have været meget større. Der er en masse potentiale i dette hold, og vi glæder os til at spille hos Helsingør på lørdag, fortæller cheftræner Michael Hjortkjær.

AC Horsens - Holbæk 5-0 (3-0)
1' 1-0 Rohde (Jørgensen)
38' 2-0 Kongsmark (Randløv)
40' 3-0 Kongsmark (Give)
48' 4-0 Jørgensen (Førby)
68' 5-0 Rohde (Jørgensen)