U19: Overtidssejr, clean sheet-rekord og stadig delt 1. plads


13. maj 2019

I en teknisk flot fodboldkamp vandt AC Horsens’ U19-hold hos de grønne fra Næstved. Begge hold spillede friskt til, og der var mange store chancer til begge hold.

I 1. halvleg sad ”de gule” på det meste af spillet. De skabte flere store chancer, hvor blandt andet Rohde burde have scoret en, da han af Noah blev sendt alene igennem imod Næstveds keeper. Også Næstved havde deres chancer, hvor spillerne i den gule bagkæde ser ud til at skulle finde hinanden igen.

I 2. halvleg trykkede ”de gule” mere og mere på. Det virkede som om, det kun var et spørgsmål om tid, før de fik gang i målscoringen. Det var dog først i overtiden, at AC-drengene efter et hjørnespark fik bolden i kassen - Marco headede bolden ned til Rohdes fødder, som denne gang sparkede bolden sikkert ind.

Næstved nåede at lægge tryk på, og Nørgaard måtte diske op med en fantastisk redning, før de tre point var sikret.

Med clean sheetet slår U19-drengene Frederik Rønnows U19-rekord, der i sæsonen 2010/11 lød på 9 clean sheets. Samtidig er holdet ubesejret i 9 kampe.

U19 går en super spændende periode i møde. Den 22. maj spiller de pokalsemifinale hjemme klokken 18.30 mod Silkeborg, og den 30. maj spiller de hjemme imod AB klokken 13.00. AB og AC Horsens deler førstepladsen, så denne kamp er også yderst vigtig.