U19: Sejren var inden for rækkevidde i Haderslev


25. oktober 2020

U19-mandskabet fik lørdag 1 point med sig fra Haderslev, da ”de gule” gæstede Sønderjyske.

Der var dog kun spillet 3 minutter, da en stor fejl blev udnyttet af hjemmeholdet, og så var det op ad bakke. Kort efter headede hjemmeholdet også på mål efter et hjørnespark, men det tog Anders Hoff sig pænt af.

I den anden ende var der flere gange optræk til muligheder, men ofte løb det ud i sandet. Muamer Brajanac fik debut for U19-holdet og spillede 1. halvleg, og han havde en fin mulighed efter et hjørnespark, men hans afslutning blev blokeret.

Efter 25 minutter blev et flot angreb sat sammen af gæsterne, men inde foran kom flere spillere for sent, og derfor endte chancen uden scoring.

Efter pausen dominerede AC Horsens stort, og David Kruse og Kasper Engby havde fine forsøg, men vi skulle hen i det 70. minut, før udligningen kom. Johan Killerich slog et indlæg indover, og her var Alem først på returen og sparkede fortjent udligningen ind bag hjemmeholdets målmand.

Cheftræner Christian Hansen var tilfreds med drengenes reaktion efter den hurtige scoring fra hjemmeholdet, men ærgrede sig over, at det ikke blev til 3 point:

- Vi tager 1 point med hjem i dag, men ville gerne have haft alle 3, og vi synes egentlig også, at hvis der skulle have været en vinder, så skulle det have været os. Vi fortsætter den positive kurve, men skal til at blive mere kyniske på den sidste 3. del, for det er lige det sidste vi mangler her, for vi rammer præstationen som vil kaste en sejr af sig, fortæller Christian Hansen.

Næste opgør for U19 er lørdag hjemme mod Vejle.

Sønderjyske - AC Horsens 1-1 (1-0)
3’ - 1-0 - Gorm Hansen
70’ - 1-1 - Alem Sabic (Johan Killerich)