U19: Stærk indsats mod AGF gav point


13. september 2020

AC Horsens’ U19-mandskab spillede lørdag middag sæsonens første hjemmekamp. Modstanderen var AGF, og kampen endte som den startede.

Inden da, startede kampen i et højt tempo, og kampen bølgede frem og tilbage. For hjemmeholdet var især David Kruse iøjnefaldende, og Kruse - som ‘fejrede’ at han tidligere på ugen blev indlemmet fuldt i SL-truppen, var kampens i særklasse bedste spiller denne lørdag.

AGF havde kampens første tilbud, men Anders Hoff tog sig sikkert af afslutningen. I den anden ende var et indlæg tæt på at ende ved Alem Sabic, som desværre måtte se indlægget passere forbi.

1. halvlegs største chance tilfaldt AGF, da en omstilling blev farlig, men Hoff diskede op med en verdensklasse-refleks, og derfor stod der 0-0 ved pausen.

2. halvleg bølgede som 1. meget frem og tilbage, og Joachim Nielsen havde en afslutning, som AGF’s målmand tog sig af.

Efter 27 minutter var AGF tæt på at bringe sig i front efter et hjørnespark, men bolden blev afværget på stregen. Kort efter måtte Hoff igen diske op med en fin redning.

I kampens døende minutter kom hjemmeholdet frem til en tredobbelt mulighed, hvor både Frederik Frandsen, Alem Sabic og Jakob Kongsmark kom tæt på, men AGF fik heroisk afværget, og derfor sluttede kampen uden vinder.

Vi fik følgende kommentar fra cheftræner Christian Hansen:

- Vi er på rette vej, og i dag havde vi det helt rigtige udtryk. Vores fase 1 og 2 spil var høj klasse, hvor især Hoff, Jørgensen, Madsen og Kruse tog et stort ansvar, men vi ved også, at der stadig er en masse ting, som vi skal forbedre, fortæller Christian Hansen og fortsætter:

- Vi får fortjent et point, og det giver selvtillid, som vi nu skal bygge videre på. Hvis vi byder ind med samme udtryk som i dag, så vil alle kampe vi spiller blive tætte, og det går vi efter, slutter Christian Hansen, som roste Madsen, Jørgensen og Kruse for en flot præstation, hvor også Hoff i målet var en vigtig sidste skanse.

Allerede på onsdag spiller U19 igen, når FC Midtjylland kommer på besøg.