U19: To sejre ud af to mulige


23. august 2019

U19 tog lørdag imod HIK, der kom med et 2-1 nederlag imod B.93 ugen inden. Sidste uge vandt ”de gule” overbevisende 4-2, men i dag skulle vi lige finde fokus igen i 2. halvleg.

4 mål af Mark Asp og en fin afslutning på kampen må være dagens hovedpointer.

AC Horsens indkasserede en stor chance i andet minut, men derfra var hjemmeholdet klart bedst. Opbygningsspillet fungerede fint overfor HIK’s 3 angribere. Gang på gang skabte AC Horsens overtal på siden og kom igennem til afslutningsspillet.

De største udfordringer kom via omstillinger, hvor HIK fik flere gode muligheder.

Mark Asp fik scoret efter løb til 1. stolpe, en ripost, et straffespark og efter en fin afslutning i en kontra.

HIKs 1. mål kom efter et hjørnespark, hvor ”de gule” ikke fik sparket bolden væk i flere forsøg. Det blev i stedet til en skæv clearing, der gik i eget mål. HIK’s 2. mål kom efter en ripost, hvor AC-spillerne ikke så gode ud i forsvarsspillet.

To kampe, 6 point og en målscore på 8-4 ser rigtig fornuftigt ud, men det kræver forbedringer, hvis vi det skal blive til et godt resultat på lørdag kl. 13:00 imod Helsingør.

Cheftræner Michael Hjortkjær så kampen således:

- Imponerende at Asp scorer 4 gange. Han er startet fantastisk med målscoringen, og det skyldes også, at vi har mange spillere, der skaber gode muligheder for hinanden. Vi burde have lukket kampen allerede i 1. halvleg, og den vigtigste lektie i dag skal være, at vi skal holde fokus hele kampen igennem. Samtidig skal vi forbedre vores defensive organisation, da vi ikke vil give så nemme chancer væk. Jeg mener stadig, at vi er favoritter til at vinde rækken i år, men succes kan kun komme igennem hårdt arbejde, sammenhold og ydmyghed. Jeg glæder mig til at se et endnu bedre udtryk på lørdag, fortæller cheftræner Michael Hjortkjær.

AC Horsens - Hellerup IK 4-2 (2-0)
14’ 1-0 Mark Asp (William Førby)
39’ 2-0 Mark Asp (David Kruse)
62’ 2-1 selvmål
76’ 2-2
84’ 3-2 Mark Asp (straffe, begået imod Jacob Kongsmark)
90’ 4-2 Mark Asp (Jacob Kongsmark)