Uafgjort i træningskamp mod Hobro IK


29. juni 2019

AC Horsens spillede lørdag eftermiddag den tredje træningskamp, og denne gang var modstanderen Hobro IK.

De to mandskaber gav hinanden en rigtig god træningskamp, og det sluttede 1-1 på CASA Arena Horsens.

Hallur Hansson havde kampens første afslutning efter et par minutter efter et to-spil med Peter Therkildsen, men målmanden var på plads. Fem minutter forsøgte gæsternes Oliver Thychosen sig, men han måtte se bolden prelle af på overliggeren.

Efter knap en halv time var det Peter Nymanns tur til at forsøge sig, da han modtog bolden i feltet, og han tog et godt træk, men han sendte desværre bolden forbi kassen.

Thychosen ramte overliggeren for anden gang i kampen i det 35. minut, og det begyndte at ligne en målløs halvleg, men Hobros Babayan fik netmaskerne til at blafre lige inden pausen. Sabbi trak ind fra højrekanten og fandt Babayan på kanten af feltet, og han udplacerede Lansing i målet.

Seks minutter inde i 2. halvleg afsluttede Junker et glimrende angreb, men målmanden var igen på plads. I det 66. minut havnede bolden ved Borring efter en tilfældighed, men han headede desværre over mål.

Udligningen faldt i slutminutterne, da Junker tog en god tur ind i feltet, og han måtte bremses med ulovlige midler. Brock-Madsen sparkede straffespark og scorede usvigeligt sikkert til kampens slutresultat 1-1.

Alt i alt var det en god test, hvor der blev løbet mange meter.

AC Horsens spiller træningskamp igen fredag den 5. juli klokken 13.00, når AaB gæster CASA Arena Horsens.

AC Horsens: Lansing, Nymann (Avanzini, 58.), Nilsen, Kiilerich (Madsen, 70.), Kortegaard (Borring, 46.), Junker, Jacobsen, Hansson (Prip, 62.), Therkildsen (Præst, 64.), Lumb, Brock-Madsen

Foto: Charlotte Adsbøl