Unge trænere viser stor interesse for ”den gule tråd”


16. april 2012

AC Horsens’ træneruddannelse ”den gule tråd” har været en fantastisk succes med 100 deltagende trænere på to år, og det tredje hold starter til august.

I den anledning afholdt AC Horsens et seminar i begyndelsen af marts for ungdomsformænd og kontaktpersoner fra samarbejdsklubberne med henblik på at rekruttere unge trænere, der har interesse i at deltage på hold tre.

- Vi valgte at afholde seminaret for at tiltrække endnu flere unge trænere fra samarbejdsklubberne til ”den gule tråd”, og vi fulgte op med et møde den 25. marts. Her deltog 50 unge trænere, og det er mit indtryk, at en stor procentdel af dem vil deltage på ”den gule tråd” efter sommerferien, fortæller Keld Erik Sørensen og fortsætter:

- Vi mærker et stort engagement fra samarbejdsklubberne, der ikke altid har lige mange ressourcer, men de er virkelig committed til AC Horsens og ”den gule tråd”. Fremover holder vi fast ved at mødes et par gange om året, hvor vi også kan diskutere udviklingen af ”den gule tråd”. Måske skal år tre være lidt anderledes end de foregående.