Unikt tilbud til målmænd: AC Horsens åbner MålmandsGroundcollege


3. august 2020

AC Horsens har gennem de seneste år haft stor succes med GroundCollege, og der er i øjeblikket over 100 friske drenge, der træner en gang om ugen ude i en af de fire samarbejdsklubber.

AC Horsens arbejder hele tiden på at optimere betingelserne for børnetræning til gavn for klubberne i INSERO Klubsamarbejdet, og nu er klubben på banen med et nyt spændende initiativ for målmænd (årgang 2009 og 2010) i samarbejdsklubberne.Træningen bliver tilrettelagt og udført på højt niveau af målmandstrænere fra AC Horsens’ akademi og foregår på CASA Arena Horsens om fredagen fra klokken 16.30-17.45. I 2020 vil der være træning hver fredag fra uge 34 til uge 44 (efterårsferie), og i 2021 vil der være træning hver fredag fra uge 14 til og med uge 25.

Hvis man deltager på MålmandsGroundcollege får man 20 træningspas pr. sæson, en lækker tøjpakke fra Hummel, fodboldmæssig udvikling, gode oplevelser og nye venskaber.

Prisen er 1.595 kroner for en ugentlig træning i sommerhalvåret, og tilmelding foregår via www.groundcollege.dk. Tilmelding er gældende, når beløbet er blevet indbetalt.

Spørgsmål om MålmandsGroundcollege kan rettes til kh@achorsens.dk.