Verden mødes til fodboldkamp i Horsens


29. maj 2012

Horsens er vært for Danmarks EU-formandskab og ser frem til at byde Den Blandede AVS-EU Parlamentariske forsamling velkommen til Horsens i perioden den 23.-30. maj 2012.

Tirsdag den 29. maj mødes verden til fodboldkamp i Horsens, når Hummel, AC Horsens og Horsens Kommune inviterer til international fodboldevent på CASA Arena Horsens.

En venskabelig fodboldkamp mellem to hold sammensat af delegerede fra AVS-landene og udvalgte spillere fra Danmark, heriblandt borgmester Peter Sørensen og repræsentanter fra Byrådet samt de to trænere Søren Jochumsen og Henrik Ravn.

- Det er fantastisk, at parterne – i forbindelse med så seriøse begivenheder – tager sig tid til at mødes om noget så uformelt som en fodboldkamp, siger Henrik Ravn, der er administrerende direktør i AC Horsens.

Han tilføjer:

- På grønsværen taler vi alle samme sprog, og det bliver spændende at have mellem 20 og 30 forskellige nationaliteter på banen. Udfordringen kan blive at udtale spillernes navne, men så har vi heldigvis ryg numrene at støtte os til, siger Henrik Ravn.

Kampen spilles på CASA Arena Horsens og kommenteres på en underholdende og venlig måde. Der vil være en professionel dommer til at dømme kampen samt bolddrenge og tilskuere. Hummel sponsorerer spillertøjet, støvlerne og boldene.

Kom og oplev en underholdende fodboldkamp, vær med til at give vores internationale gæster en uforglemmelig oplevelse – og skabe gode internationale relationer for Horsens.

Kampen starter kl. 20.00, og der er indgang ved Syd-tribunen. Der vil være mulighed for autografer efter kampen, som forventes at slutte kl. 21.30.

Foto: badenfoto.dk