Vi føler os klar til at spille fodbold


3. maj 2020

AC Horsens har ikke været i kamp siden den 8. marts, hvor Alexander Ludwig blev matchvinder i 1-0 sejren over FC København i Telia Parken, og det er efterhånden et par måneder siden.

I øjeblikket er AC Horsens’ superligatrup hjemsendt, og det har spillerne været siden den 21. marts, men forhåbentlig lysner det snart, så superligabolden igen kan rulle rundt om i Danmark.

Gennem de seneste uger har Divisionsforeningen, i samarbejde med eksterne og interne læger samt trænings- og sundhedseksperter, arbejdet på protokoller for henholdsvis træningsopstart og for turneringsafvikling efter coronapausen.

Protokollerne har fokus på ansvarlighed og grundighed hos klubber og spillere, og det gode arbejde glæder AC Horsens’ direktør Kristian Nielsen.

- Divisionsforeningen har arbejdet hårdt for at forberede de her protokoller i samarbejde med diverse eksperter, og jeg vil gerne understrege, at sundhed og sikkerhed kommer i første række, men det er også vigtigt for os som klub og for hele Fodbold-Danmark, at vi kommer i gang med turneringen igen. Som klub er vi helt trygge ved at starte op igen, hvis vi anvender de her protokoller, og det må gerne ske hurtigst muligt og senest i slutningen af denne måned. Ellers kan det blive kritisk i forhold til at få afviklet turneringen i sin nuværende form, fortæller Kristian Nielsen og fortsætter:

- Det er ikke nogen hemmelighed, at vi tripper efter at komme i gang igen, men der skal heller ikke herske nogen tvivl om, at sundheden for spillerne og deres familier er i højsædet, og vi vil gøre alt for at passe rigtig godt på vores spillere, lyder det fra Kristian Nielsen.