Vi har brug for massiv opbakning på CASA Arena Horsens


27. maj 2011

AC Horsens har indtil videre hentet 37 point i denne sæson og det betyder, at der også skal spilles superligafodbold på CASA Arena Horsens i næste sæson, men det er ikke slut endnu.

På søndag gælder det sæsonens sidste kamp, når Silkeborg IF kommer til Langmarksvej og der står mange penge samt en ekstra hjemmekamp på spil. AC Horsens indtager i øjeblikket ottendepladsen i Superligaen og alt efter hvordan resultaterne arter sig i de forskellige kampe i sidste spillerunde, så kan ”De Gule” slutte lige fra nummer 5 til 10.

- Kampen mod Silkeborg er en meget vigtig kamp for AC Horsens og vi vil gøre alt for at hente sæsonens sidste tre point. De hold, der slutter i top seks, får en ekstra hjemmekamp i næste sæson og der er mange tv-penge på spil, så vi kan kun appellere til, at horsensianerne kommer på CASA Arena Horsens for at bakke os op. Vi oplevede en fantastisk kulisse, da vi mødte FC København i den seneste hjemmekamp og forhåbentlig kommer vi til at opleve sådan en atmosfære igen på søndag, fortæller sportsdirektør Jesper Hansen.

Opgøret mod Silkeborg IF fløjtes i gang på søndag klokken 16.00 og billetsalget begynder på CASA Arena Horsens klokken 13.00.