VP STÅL A/S indgår flerårigt tribunesponsorat


2. september 2019

AC Horsens har været inde i en rigtig positiv udvikling gennem de senere år, og erhvervslivet bakker fortsat flot op om ”de gule”.

VP STÅL A/S har været en fast og loyal medspiller for AC Horsens gennem klubbens levetid, og sponsoratet strækker sig endda helt tilbage til HfS-tiden, hvor der endnu ikke var tænkt på AC Horsens.

Direktør og ejer Claus Pedersen har netop sat sin underskrift på en markant opgradering af sponsoraftalen, og det gør VP STÅL A/S til tribunesponsor for Østtribunen de kommende fire år.

Claus Pedersen har mere eller mindre været til alle hjemmekampe siden 2006, da han overtog VP STÅL A/S, og han lægger ikke skjul på, at der ligger både hjerte og forretning bag tribunesponsoratet.

- Dybest set har vi jo gjort det med vores gode hjerte, men vi har også gjort det for at blive set, for vi vil gerne have fat i de lokale håndværksmestre eller private folk, der skal bruge en altan eller en trappe til byggeri, og tribunesponsoratet hjælper os til at blive endnu mere synlige på stadion, fortæller Claus Pedersen.

Sponsoratet kommer også medarbejderne til gode.

- Vi har billetter i pulje, og medarbejderne kan bare komme og spørge, hvis de også vil have til venner og bekendte. Der er generelt stor interesse for at se AC Horsens spille, og vi har nogle medarbejdere, der skal være på stadion hver gang, mens andre ikke har så stor lyst, når det ikke lige kører for holdet. Jeg er der hver gang og inviterer nogle gange kunder og samarbejdspartnere med, men det er mest for hyggens skyld, selvom der selvfølgelig også er netværk i det, forklarer Claus Pedersen.

VP STÅL A/S har blandt andet hjulpet AC Horsens med at lave capotårn og vogne til 3D-tæpper.

- Vi har løst mange opgaver for AC Horsens og oplever samarbejdet som værende rigtig godt. Jeg synes, AC Horsens forsøger at forbedre forholdene for sponsorerne, og det er for eksempel et rigtig godt tiltag, at de har piger til at gå rundt med øl og kaffe under kampene. Derudover er klubben mere fleksibel end tidligere, og VIP-arrangementerne er blevet bedre, fortæller Claus Pedersen og fortsætter:

- Jeg har sagt til vores bestyrelse, at de skal sørge for at tage hånd om administrationen, for de gør det rigtig godt, lyder det fra Claus Pedersen.

Fremadrettet hedder Østtribunen: VP STÅL Tribunen.

Klik her for at læse mere om VP STÅL A/S.