AC Horsens jagter tredje sejr i træk

08.05.2024 13:57

”De gule” møder Næstved fredag den 10. maj klokken 19.00.

Opvarmningen til opgøret mod Næstved begynder allerede klokken 16.00, når AC Horsens åbner dørene til fanbaren The Long Field Road, og her vil der være 50 procent på alt i hanerne for sæsonkortholdere og medlemmer af Alliancen frem til klokken 18.00.

Forhåbentlig bliver det startskuddet til en fodboldfest på Langmarksvej, for AC Horsens er inde i en fremragende stime med fire sejre i de seneste fem kampe, og den femte kamp sluttede uafgjort.

Sammen med klubbens gode samarbejdspartner Hybel har AC Horsens sikret, at hele Horsens frit kan hente billetter til hjemmekampene i denne sæson, og det kræver blot, at man henter en billet via AC Horsens’ hjemmeside eller app’en – selvfølgelig til 0 kroner. Læs mere her.

Bliver Julius Madsen matchvinder for anden kamp i træk og endda mod sin tidligere klub? Krøller Marinus Larsen et frispark op i krogen? Eller bliver Simon Becher matchvinder tæt under mål?

Der er lagt op til et drabeligt opgør mod et Næstved-mandskab, der har brug for point i bestræbelserne på at komme tættere på HB Køge, der ligger over stregen.