Samarbejde mellem AC Horsens og Hybel sikrer fri adgang til forårets hjemmekampe

06.05.2024 06:31

Aftalen gælder for de resterende kampe i denne sæson på Nordstern Arena Horsens.

AC Horsens og klubbens gode samarbejdspartner Hybel har efter en god dialog sikret, at hele Horsens frit kan hente billetter til resten af hjemmekampene i forårssæsonen.

Det vil sige, at der er fri adgang til de resterende hjemmekampe på Nordstern Arena Horsens i denne sæson.

Hybel har med aftalen været med til at sikre de bedste forudsætninger for massiv opbakning på Langmarksvej i foråret.

- Vi ønsker med dette tiltag at støtte op om AC Horsens og give alle muligheden for at komme på byens stadion. Vi håber, mange vil benytte sig af tilbuddet om fri adgang til kampene og få en oplevelse og mærke stemningen, når byens hold går på banen. Vi takker for muligheden og det gode samarbejde med AC Horsens, udtaler salgsdirektør Henrik Bornø fra Hybel.

AC Horsens’ direktør Kristian Nielsen glæder sig over, at Hybel endnu engang bakker flot op om klubben.

- Denne aftale er win-win for alle parter, for Hybel opnår værdifuld eksponering, vi som klub kan forvente mange tilskuere på tribunerne og dermed solid opbakning resten af sæsonen, og tilskuerne får fri adgang til forårets hjemmekampe. Jeg vil gerne rette en stor tak til Hybel for en rigtig god dialog og flot opbakning, siger Kristian Nielsen.

Hvis man ønsker at overvære hjemmekampene, så skal man hente en billet via AC Horsens’ hjemmeside, og det er selvfølgelig til en pris af 0 kroner.