App Google Play & App Store

AC Horsens Appen

Deltag i pausequizzen, stem på Kampens Spiller, få notifikationer omkring alle klubbens transfers så snart de sker! Alt det og meget mere kan du få direkte i vores app.

Med app'en fra AC Horsens får du adgang til en masse fordele og konkurrencer, der giver dig mulighed for at vinde præmier under alle vores hjemmekampe.

 

Sæsonkort og billetter

Dine sæsonkort og billetter vil altid være tilgængelige for dig i AC Horsens-appen. Så snart du er logget ind med samme mail som til vores billetside, er det muligt at finde alle dine køb.

Du kan scanne sæsonkort og billetter fra appen direkte i vores indgange til stadion uden at printe eller lign.

 

Transfers

Alle brugere af appen modtager notifikationer omkring transfernyheder i AC Horsens. Hent appen og log in med din profil i "Fanzonen" for at modtage notifikationerne.

 

Konkurrencer

Til alle vores hjemmekampe er det muligt for alle fans at deltage i en stadionquiz på storskærmene, hvor du hver gang kan vinde præmier. For at deltage skal du have downloadet vores app og oprette en bruger under "Fanzonen".

  • Quiz i pausen
    I pausen til alle vores hjemmekampe kommer der en quiz-kode op på storskærmene. Den quiz-kode kan du skrive ind i appen under "Konkurrencer", og så kan du deltage i quizzen mod alle andre AC fans om de store præmier!

    Hver sæson bliver den bedste quiz-deltager kåret, og vinderen får en signeret match-worn spillertrøje fra en af spillerne. Se den samlede stilling her.

  • Stem på kampens spiller
    Afstemningen er indbygget i appen, og du vil kunne stemme på kampens spiller fra startfløjtet, og indtil afstemningen slutter i de sidste 10 minutter af kampen.

 

Præmier

Hver gang du vinder i AC Horsens-appen, vil du få overført din præmie direkte til "Præmieskabet" under "Fanzonen". Afhængig af hvad din præmie er, vil du kunne hente præmien i en af boderne eller på AC Horsens' kontor.

Du skal kunne fremvise appen med præmien i dit præmieskab for at få den udleveret.
(UDLØS IKKE DIN PRÆMIE SELV. Hvis du kommer til at udløse din præmie uden opsyn af en fra boderne eller ansatte på kontoret, vil din præmie ikke længere være gyldig.)