Presse

Her finder du alt information om at være en del af pressen på Nordstern Arena Horsens. Alle henvendelser til ansatte i AC Horsens skal ske gennem presseansvarlig Frank Hove via fh@achorsens.dk.

Akkreditering

Er du fotograf, journalist, reporter eller kommentator, skal du akkrediteres til AC Horsens´ hjemmekampe.

Søg om akkreditering

Fotografer, kommentatorer, reportere og journalister skal søge om akkreditering til AC Horsens’ hjemmekampe ved at sende en mail til fh@achorsens.dk senest to hverdage før kampen.

Logistik

Her finder du logistisk og praktisk information til pressen.

Stadionoversigt

Parkering for pressen

Der er 15 parkeringspladser for pressen bag INSERO Tribunen. (se stadionoversigten)

Ankomst

Akkrediterede pressefolk skal gennem indgang 4 (indgangen ud mod Forum Horsens’ parkeringsplads) og her udleveres akkrediteringskort, der giver adgang til relevante zoner på Nordstern Arena Horsens (for skrivende journalister giver det adgang til presselokalet og mixed zone). Efter udlevering af akkrediteringskort har journalister og fotografer mulighed for at benytte presserummet på den vestlige tribune, hvor stadion er bygget sammen med Forum Horsens.

Presselokaler

Presserummet for journalister og fotografer er beliggende på den vestlige tribune, hvor der er mulighed for at arbejde før, under og efter kampene. Adgang til presserummet foregår via trappeopgangen på Sydtribunen.

Pressepladser

Under kampen sidder journalisterne på Roesgaard Tribunen (Sydtribunen), hvor der er reserveret et sæde, hvis akkrediteringen er godkendt. Nordstern Arena Horsens har 38 pressepladser på tribunen med borde. Der er adgang til strøm og wi-fi ved pladserne.

Mixed zone

Den vestlige del af spillergangen fungerer som mixed zone. Journalister kan gå til mixed zone ved at gå ned under ROESGAARD Tribunen (se stadionoversigt) og derfra gå ind i foyeren og ind i spillergangen hen til afspærringsbåndet. De to klubbers presseansvarlige vil sørge for, at trænere og spillere kommer i mixed zone.

Fotograf-information

Der er fotografrum i den gamle speakerboks på INSERO Tribunen (se stadionoversigt) og rummet lige bagved, hvorfra der er let adgang til banen i hjørnet. Respekter venligst afstanden til spillerboksene på ROESGAARD Tribunen (se stadionoversigt) og bandereklamerne på langsiderne.