Hybel fri adgang 2024 mindre

Hybel x AC Horsens giver fri adgang til forårets kampe

02.04.2024 08:53

Der vil være fri adgang for tilskuere resten af sæsonen samt ingen betaling på abonnement for sæsonkortholdere.

Hybel og AC Horsens har i et samarbejde, sikret at hele Horsens frit kan hente billetter til resten af forårssæsonen 23/24.

Det vil sige, at du til de sidste 5 hjemmekampe i sæsonen, kan hente fribilletter via vores billetside. Den første kamp er allerede sat "til salg". Husk du stadig skal hente en billet, dog til en pris af 0 kr., resten af foråret.

Klik her for at se kampprogrammet.

 

For sæsonkortholdere

For vores sæsonkortholdere betyder dette, at vi stopper betalingen på abonnementer for alle med et Sæsonkort Basis, Plus+ og Premium-abonnement fra d. 4. april til d. 4. juni.

Dvs. du selvfølgelig også får de resterende kampe til 0 kr.

Du vil stadig beholde alle dine fordele som sæsonkortholder, og du vil ikke skulle hente billet. Det hele kører som det plejer, og du kan bruge dit sæsonkort til indscanning på Nordstern Arena Horsens og benytte dig af dine fordele i boderne ved at fremvise dit kort i vores app eller som fysisk kort for Sæsonkort Premium-abonnenter.

Vi og Hybel håber I vil tage godt imod det, og vi glæder os til at se jer alle på stadion.
#SammenErViGule

Spørgsmål og svar

Få svar på alle dine spørgsmål her.

Beholder jeg mine fordele som sæsonkortholder i denne periode?

Ja. Du beholder alle dine fordele som sæsonkortholder i denne periode. Du vil kunne bruge dit kort til indscanning som normalt, og du vil kunne få samme fordele i boderne, som din kategori giver i dag.

Køb af nyt sæsonkort i denne periode.

Hvis du bliver sæsonkortholder i perioden 4. april til 4. juni, hvor der er fri adgang, vil du blive refunderet beløbet for dit abonnement frem til d. 4. juni.

Du skal dog være opmærksom på, at der gælder en bindingsperiode på 6 måneder ved køb af et sæsonkort. Læs vores handelsbetingelser her.

Skift af sæsonkortkategori i denne periode.

Hvis du skifter din kategori fra fx. Sæsonkort Basis til Plus+ eller Premium i denne periode fra 4. april til 4. juni, vil dette også være gratis for dig at gøre, og du vil få de nye fordele, som den nye kategori giver dig.

Du skal dog være opmærksom på, at der gælder en bindingsperiode på 6 måneder ved skift af kategori på vores sæsonkort. Læs vores handelsbetingelser her.

Klik her for at få et overblik over fordelene på vores sæsonkortkategorier.

Hvad sker der efter perioden med fri adgang?

Efter perioden med fri adgang fortsætter alt som normalt. Hvis du har sæsonkort begynder betalingerne igen fra d. 4. juni.

Kan jeg bare gå ind på Nordstern Arena Horsens til kampene?

Du kan ikke gå ind, uden du har hentet en billet på vores billetside. Billetterne står dog til 0 kr. Dette gælder selvfølgelig ikke sæsonkortholdere, der bare skal vise deres kort ved indscanning.

Sæsonkort på engangsbetaling.

Hvis du købte dit sæsonkort med engangsbetaling, er du velkommen i vores administration for at få refunderet det tilsvarende beløb.