Sæsonkort Plus

Sæsonkort Plus+

Med Sæsonkort Plus+ har du en fast plads på stadion, du får Match-Day-rabatter og mange andre eksklusive fordele til dig som fan.

Lundens Spisehus sæsonkort

NYHED: 15% RABAT VED LUNDENS SPISEHUS

Som sæsonkortholder af et Plus+ eller Premium-abonnement, så får du 15% rabat ved Lundens Spisehus ved køb over 100 kr. - og det gælder både ved afhentning og take-away! Rabatkoden vil fremgå af vores web-app sendt på SMS til dig som sæsonkortholder Plus+ eller Premium, som bliver udsendt 24 timer før vores hjemmekampe. Får du ikke vores SMS'er? Så husk at tilføj dit tlf. nr. inde på vores billetside, og accepter at vi må sende dig markedsføring.

Fans på CASA Arena Horsens

FAST PLADS PÅ STADION

Kan du bedst lide at sidde højt på tribunen, tæt på banen eller er der en plads, der bare er bedre end alle de andre? Som sæsonkortholder får du en fast plads på stadion. Denne plads vil altid være reserveret til dig, og der vil ikke være andre, der kan købe pladsen i billetsystemet. Hvis du har dit sæsonkort på abonnement, så behøver du aldrig at være bange for, at din faste plads ikke bliver fornyet hver sæson. Her sørger vi for, at din plads kun er din indtil den dag, du opsiger dit sæsonkort.