Studerende fans i Horsens

Studiefordele til fans

Er du studerende i Horsens, så har det sine fordele at være fan af 'de gule'!

Fordele

Fri adgang til stemningsafsnittet:

Vi har samarbejdet med alle studiesteder i Horsens for at kunne give fri adgang til vores stemningsafsnit på stadion, hvis man går på en af følgende skoler:

  • Erhvervsakademi Dania
  • HF og VUC
  • Horsens Gymnasium og HF
  • Learnmark Business
  • Learnmark HHX, HTX og Step10
  • Learnmark Tech
  • SOSU FVH
  • VIA University

Hver skole har fået tilsendt deres egen unikke kode. Du kan få koden af dit uddannelsessted, der samtidig kan give dig et unikt link, hvor man kan hente billetter til stemningsafsnittet som studerende.

Er dit studiested ikke på listen? Så kontakt os på [email protected], og så vi vil arbejde på at få dit uddannelsessted med ombord!

Studiepriser på drikkevarer:

Vi har studierabat på øl i stemningsafsnittet på Nordstern Arena Horsens. Det samme gør sig også gældende i vores fanbar, The Long Field Road, som åbner 2 timer før alle hjemmekampe.

Husk studiekort for at få studiepriserne.

Specialpris på udebaneture:

Der vil være specialpris for studerende på udebaneture, men prisen varrierer fra gang til gang. Vi forsøger at gøre det så billigt som muligt, så vi kan få mange studerende med.

Skriv til [email protected] og hør om prisen til den ønskede kamp.

Brug for hjælp?

Hvordan bestiller jeg billetter?

For at bestille billetter skal du bruge det unikke link og unikke rabatkode, som er udleveret fra din skole. Med dem kan du bestille billetter til kampene, så længe du er studerende og har dit studiekort med på stadion.

Har du ikke fået noget fra din skole, så kan du kontakte os her på [email protected].

Min skole er ikke på listen.

Er dit studiested ikke på listen? Så kontakt os på [email protected], og så vi vil arbejde på at få dit uddannelsessted med ombord!

Skal jeg bruge mit studiekort?

Ja, du skal bruge dit studiekort, når du skal ind på stadion.

Når du har hentet en billet via link og kode fra din skole, så skal du huske at tage dit studiekort med. Vi tjekker det i indgangen, og hvis du skal benytte dig af diverse studierabatter.