Presse

Her finder du alt information om at være en del af pressen på Nordstern Arena Horsens. Alle henvendelser til ansatte i AC Horsens skal ske gennem presseansvarlig Frank Hove via [email protected].

Akkreditering

Er du fotograf, journalist, reporter eller kommentator, skal du akkrediteres til AC Horsens´ hjemmekampe.

Søg om akkreditering

Fotografer, kommentatorer, reportere og journalister skal søge om akkreditering til AC Horsens’ hjemmekampe ved at sende en mail til [email protected] senest to hverdage før kampen.

Logistik

Her finder du logistisk og praktisk information til pressen.

Stadionoversigt

Parkering for pressen

Der kan parkeres ved Forum Horsens' parkeringsplads eller ved stadion.

Ankomst

Akkrediterede pressefolk skal gennem indgang 3 (indgangen ud mod Forum Horsens’ parkeringsplads) og her udleveres armbånd, der giver adgang til Nordstern Arena Horsens (for skrivende journalister giver det adgang til presselokalet og mixed zone). Efter udlevering af armbånd har journalister og fotografer mulighed for at benytte presserummet på den vestlige tribune, hvor stadion er bygget sammen med Forum Horsens.

Presselokaler

Presserummet for journalister og fotografer er beliggende på den vestlige tribune, hvor der er mulighed for at arbejde før, under og efter kampene. Adgang til presserummet foregår via trappeopgangen på Sydtribunen.

Pressepladser

Under kampen sidder journalisterne på Østjysk Tømrer Tribunen (Sydtribunen), hvor der er reserveret et sæde, hvis akkrediteringen er godkendt. Nordstern Arena Horsens har 38 pressepladser på tribunen med borde. Der er adgang til strøm og wi-fi ved pladserne.

Mixed zone

Mixed zone foregår på græsset mellem spillerboksene, og der er adgang via ståltrappen ved siden af udeholdets bænk. De to klubbers presseansvarlige vil sørge for, at trænere og spillere kommer i mixed zone.

Fotograf-information

Der er adgang for fotografer i presserummet på den vestlige tribune (Cafe Gran Tribunen), hvor der vil være adgang via elevatoren i Forum Horsens. Respektér venligst afstanden til spillerboksene og bandereklamerne.