1-1 i Aarhus: U19 udlignede i overtiden

14.06.2021 13:07

Joachim Nielsen udlignede på kampens sidste spark.

AC Horsens’ U19-hold spillede lørdag 1-1 i Aarhus mod AGF, efter Joachim Nielsen i overtiden fortjent fik udlignet AGF's føring.

I 1. halvleg havde ”de gule” vinden i ryggen, og derfor var det også gæsterne, som var det farligste hold. Flere gange fangede AC Horsens bolden på farlige steder, men flere gange løb tingene ud i sandet. Dog havde Mark Asp et fint forsøg, som han sparkede lige over mål.

I 2. halvleg fik AGF vinden i ryggen, og derfor blev hjemmeholdet dominerende og havde en stor chance på kanten af feltet, som de sparkede over Anders Hoffs mål.

AGF bragte sig foran otte minutter før tid, da en bold helt nede fra deres keeper voldte den gule defensiv problemer i vinden, og lidt ud af ingenting fik hjemmeholdet bragt sig foran.

Heldigvis for gæsterne udlignede Joachim Nielsen i overtiden, da Andreas Lassen sendte et flot indlæg ind i feltet, og Joachim kunne nok engang score.

Derfor sluttede kampen 1-1, hvilket var et fair resultat i en uskøn affære.

- Overordnet set er vi tilfredse med at få 1 point med fra Aarhus, når vi scorer på kampens sidste spark - det siger sig selv. Dog er jeg ærgerlig over, at vi ikke fører ved pausen, for her har vi en del gode optræk, som løber ud i sandet. Dog vender det billede i 2. halvleg, hvor AGF sidder mest på tingene, men derfor er 1-1 vel også et fair resultat i dag, fortæller Christian Hansen, som roste Selius Gindeberg for en flot kamp, mens han glædede sig over at have Enrico tilbage i startopstillingen.

AC Horsens slutter turneringen af på lørdag med en udekamp mod Brøndby.

AGF - AC Horsens 1-1 (0-0)
82' 1-0 - Oliver Lund
90' 1-1 - Joachim Nielsen (Andreas Lassen)