Træningskamp vs Randers FC

Kom gratis til AC Horsens - Randers FC på CASA Arena Horsens

25.06.2021 12:26

26. juni kl. 12.00 spiller vi træningskamp mod Randers FC, og vi åbner for Nordtribunen for fri adgang til kampen. Husk coronapas.

Der er optakt til sæsonen 2021/22 i NordicBet Ligaen, og som vores første forberedelse til premieren mod HB Køge, får vi besøg af Randers FC.

Vi åbner op for alle tilskuere, der gerne vil ind og se kampen, og det gør vi ved at åbne Nordtribunen. Portene åbner ca. kl. 11.30, hvor du frit kan vælge en plads på tribunen - MEN husk at der skal holdes 1 meters afstand til andre tilskuere, som ikke er i din omgangskreds.

Det er gratis at komme ind, men vi beder dog om dit navn og kontaktoplysninger ved indgangen til formål for smitteopsporing. Husk også gyldigt coronapas.

Vi skal også gøre opmærksom på, at kampen IKKE vil blive livestreamet, som vi normalt gør ved træningskampe. Det gør vi ikke af sportslige årsager.

Til kampen i morgen kan du forvente en masse udskiftninger og alternative opstillinger, så du har god chance for at opleve en masse spillere i aktion. Hallur Hansson vender først tilbage fra ferie på mandag og Ágúst Hlynsson er lejet ud til islandske FH Hafnarfjördur indtil 1/7 2021, så de vil ikke være med til træningskampen.

Derudover er nyankomne Janus Drachmann, Thomas Santos og Marcus Bobjerg kommet til klubben. Vi kan ikke love, de alle spiller i morgen, men de har trænet godt med siden opstarten.

Du kan se hele truppen herunder: