Stærk præstation af AC Horsens i første test

26.06.2021 13:19

Jonas Gemmer bragte "de gule" foran, men desværre udlignede Randers FC til slutresultatet 1-1.

AC Horsens tog imod Randers FC lørdag klokken 12.00 på CASA Arena Horsens, og Jonas Gemmer bragte hjemmeholdet foran i det 12. minut, mens Vito Hammershøj-Mistrati udlignede til kampens slutresultat 1-1 en håndfuld minutter senere.

Tre minutter efter Gemmers føringsmål var Muamer Brajanac tæt på at øge føringen til 2-0, da Lirim Qamili fandt ham med en god stikning, men målmand Patrik Carlgren blev den store i duellen. Et minut senere var AC Horsens tæt på at score ad flere omgange – blandt andet efter to afslutninger fra Malte Kiilerich – men kronjyderne slap med skrækken.

I stedet kunne Vito Hammershøj-Mistrati udligne i det 18. minut, da Kopplin fandt ham med en flad aflevering i feltet.

Thomas Santos, der fik sin uofficielle debut i den gule trøje og gjorde et fint indtryk, testede Carlgren i det 31. minut, da han tog et godt træk og klappede til bolden, men den svenske keeper var på plads.

Det var Marcus Bobjerg også i det 77. minut, da Tobias Klysner forsøgte sig med en helflugter ved bageste stang.

Der blev skiftet meget ud i pausen og i løbet af 2. halvleg, og det satte sit præg på begivenhederne i de sidste 45 minutter, men der var blandt andet mange gode minutter i benene til flere akademispillere.