U17 tog tre point med hjem fra Aalborg efter stærk præstation

21.06.2021 09:33

"De gule" vandt med 2-1 over AaB i U17 Ligaen.

Lørdag eftermiddag rullede U17 ligabolden igen, da ”de gule” skulle til Nordjylland for at møde AaB. Det skulle vise sig at blive en utrolig tæt kamp, hvor gæsterne trak det længste strå.

Kampen starter som lyn og torden. Den er kun 3 minutter gammel, da AaB noget heldigt bringer sig i front. En bold bliver sparket ind i hovedet på AaB’s kantspiller, hvorefter den går direkte i mål. Gæsterne svarer dog hurtigt igen efter en veludført omstilling. Luca Ørsted, Arman Bijedic og Angelo Nehmé sætter et flot pres ind på AaB-forsvaret, hvilket fører til en erobring fra ”de gule”. Med en perfekt tempereret stikning spiller Nikolai Vestergaard Emil Rosenberg alene med keeperen. Den løbestærke midtbanespiller svigter ikke og udligner til 1-1. Gæsterne presser på herefter og har blandt andet et par gode tilbud på omstillinger. Blandt andet rammer en meget livlig Nikolai Vestergaard stolpen. Men stillingen forbliver 1-1 ved pausen.

AaB kommer godt ud til 2. halvleg og lykkes med at presse ”de gule” langt ned på egen banehalvdel. Dog uden for alvor at blive farlige. Men med hårdt arbejde og en stærk mentalitet kæmper gæsterne sig tilbage i opgøret, og AaB’s tryk varer således ikke meget længere end 10 minutter. Og et lille kvarter inde i 2. halvleg bliver det også 1-2 – igen efter en stikning ned bag AaB’s bagkæde. Denne gang er det Luca Ørsted med en genial aflevering til Nikolai Vestergaard. Den hurtige kantspiller løber fra AaB-forsvaret og eksekverer sikkert til 1-2.

De gulklædte gæster er flere gange tæt på at gøre til 1-3. Både Angelo Nehmé og Ank Asmussen er tæt på, men AaB-keeperen holder stand. Derfor slutter kampen med 1-2, og ”de gule” kunne dermed rejse hjem til CASA Arena Horsens med tre fortjente point i bagagen.

U17-cheftræner Mads Søvndal glædede sig efter kampen over drengenes præstation:

- Jeg synes, at vi viser et rigtig stærkt mentalt udtryk kampen igennem, og vores værdier sammenhold, ydmyghed og hårdt arbejde skinner virkelig igennem hos alle mand. Vi spiller i et højt tempo og med et højt teknisk niveau, og jeg er tilfreds med mængden af chancer, vi producerer. Derudover har vi en god intensitet i vores pres. Vi er kommet et langt stykke i forhold til at spille U17 Liga, og det er denne kamp et rigtig godt bevis på. Nu glæder vi os til at slutte sæsonen godt af mod AGF på lørdag, siger Mads Søvndal.

AaB - AC Horsens 1-2 (1-1)
’3: 1-0 Anders Noshe
‘6: 1-1 Emil Rosenberg (Nikolai Vestergaard)
’52: Gult kort Emil Nymann
’58: 1-2 Nikolai Vestergaard (Luca Ørsted)