Jens Berthel Askou

AC Horsens forlænger med Jens Berthel Askou

22.07.2021 08:02

Cheftræneren forlænger til sommeren 2024.

Mandag den 4. januar 2021 kunne AC Horsens offentliggøre, at klubben havde tilknyttet Jens Berthel Askou som cheftræner, og hans kontrakt stod til at udløbe om et år, men begge parter er så tilfredse med samarbejdet, at kontrakten er blevet forlænget med yderligere to år til sommeren 2024.

Jens Berthel Askou har over det seneste halve års tid været med til at sætte et meget positivt aftryk på flere niveauer i AC Horsens, og sports- og talentchef Niels Erik Søndergård glæder sig over, at Askou også fremadrettet skal stå i spidsen for ”de gule”.

- Da vi for et halvt år siden hentede Jens Berthel Askou til klubben som cheftræner, havde vi mulighed for at se hinanden an i forhold til kemi og samarbejde, og begge parter er enige om, at den første periode er forløbet rigtig godt, og at der har været en positiv udvikling i klubben. Derfor var det også ganske nemt at blive enige om en længere aftale, og kontraktforlængelsen er også et tydeligt signal om, at vi er i gang med et fælles projekt om en lidt nyere udgave af AC Horsens i forhold til blandt andet spillertrup og spillestil, siger Niels Erik Søndergård og fortsætter:

- Jens Berthel Askou er en god leder for spillertruppen, han stiller krav, han er stærk på træningsbanen, og han er tydelig i forhold til, hvad han gerne vil på og uden for banen. Han er en ambitiøs træner, og når han forlænger aftalen, så betyder det ikke, at han er tilfreds med at være træner for en klub i 1.division. Vi ønsker alle en hurtig retur til 3F Superligaen, lyder det fra Niels Erik Søndergård.

Jens Berthel Askou ser frem til endnu en periode i spidsen for ”de gule”.

- Først og fremmest har jeg fundet mig rigtig godt til rette i AC Horsens efter en hektisk første periode, hvor vi forsøgte at redde os i 3F Superligaen og desværre ikke lykkedes med det, men vi har fået skabt et godt fundament med mange gode mennesker, der trækker i den samme retning, og jeg glæder mig over at være en vigtig brik i den udvikling. Jeg har en meget ærgerrig, ambitiøs og dygtig stab og en særdeles talentfuld og dedikeret gruppe spillere at udvikle mig sammen med, og alle arbejder på at sætte AC Horsens på landkortet for noget andet og mere end tidligere, og vi skal fremover udvikle spillere og vinde kampe på en mere begejstrende og attraktiv måde. Det er vi allerede godt i gang med, hvilket man kunne se på den sidste del af forårets præstationer, og vi skal fortsætte det gode arbejde i denne sæson, mens vi jagter 1. pladsen i NordicBet Ligaen, siger Jens Berthel Askou og fortsætter:

- Vi har allerede lagt flere lag på i dagligdagen, og vi har fortsat mange lag, vi kan og skal lægge på - både på og uden for banen som hold og som klub. Vi skal være ”tålmodigt utålmodige” forstået på den måde, at vi gerne vil gøre det hurtigst muligt, men at arbejdsindsatsen skal være robust og vedholdende, og kvaliteten af håndværket skal være på højeste niveau i en branche med hård konkurrence. Vi har sammen lagt en god plan og sat en interessant retning for AC Horsens, og jeg er alt for nysgerrig til ikke at følge det til dørs og se, hvor langt vi kan drive det sammen de kommende år, lyder det fra Jens Berthel Askou.