AC Horsens ophæver kontrakten med Hallur Hansson

24.07.2021 14:44

Hallur Hansson forlader AC Horsens efter fem år i den gule trøje.

Efter gensidig aftale har AC Horsens og Hallur Hansson valgt at ophæve samarbejdet med øjeblikkelig virkning, og den færøske landsholdsspiller er dermed fri til at finde en ny klub.

Hallur Hansson kom til AC Horsens for lidt over fem år siden, og han har været en fantastisk repræsentant på og uden for banen med sine store menneskelige egenskaber og fodboldmæssige kvaliteter.

- Hallur Hansson har været en rigtig dygtig og kampafgørende spiller for AC Horsens, og det siger noget om hans status i klubben, at han var anfører i sidste sæson, men vi er ved at sammensætte en trup, der skal være her fremadrettet, og planen var, at Hallur skulle videre i karrieren senest til vinter. Han har været småskadet og har derfor ikke nået at bidrage til så meget i denne sæson, og derfor var vi enige om, at det var den rigtige løsning at ophæve kontrakten, så han kan komme videre i karrieren, og vi kan komme tættere på de ting, vi selv har i pipelinen. Vi ønsker ham alt muligt held og lykke og takker ham for tiden i AC Horsens, fortæller sports- og talentchef Niels Erik Søndergård.

Hallur Hansson ser tilbage på tiden i AC Horsens med et smil på læben.

- Hvis jeg skal være helt ærlig, så har der været en masse gode og hårde tider, men alt i alt har det været en stor fornøjelse. AC Horsens er en klub, der betyder meget for mig, og jeg vil selvfølgelig gerne takke alle medarbejdere, holdkammerater, Bo Henriksen og tilskuerne, for jeg har haft det godt og følt mig hjemme fra første dag. Som tidligere anfører, fodboldspiller og fan vil jeg bare sige tak for de sidste fem år. Nu er jeg klar til at tage næste skridt, og jeg er spændt på, hvad der skal ske, siger Hallur Hansson.