Fans på tribunerne

Billetinfo til alle fans

03.08.2021 07:37

Afstandskravet ophører, sæsonkortholdere kan igen bruge deres kort, udebaneture er igen en mulighed og fanafsnittet genåbner.

 

Efter d. 1 august ophørte afstandskravet, og det gør det muligt for os igen at kunne levere den oplevelse for vores fans og sæsonkortholdere, som vi alle ønsker. Læs her hvad det kommer til at betyde for dig.

For alle

Første hjemmekamp efter genåbningen bliver d. 6. august kl. 19.00 mod FC Helsingør.

Afstandskravet ophører, og det vil sige, at man igen kan sidde ved siden af hinanden på tribunerne uden ét sædes mellemrum.

For sæsonkortholdere

Vores oplevelse for sæsonkortholdere har været hårdt ramt af corona, og det erkender vi. Vi ved, at bestilling af billetter fra kamp til kamp og uden mulighed for at sidde på sin egen personlige plads på ingen måde været optimal. Vi beklager.

Derfor er det med stor glæde, at vi kan fortælle at vores sæsonkortholdere igen kan bruge deres sæsonkort til at scanne sig ind på CASA Arena Horsens – både via fysiske kort og AC Horsens appen!

Samtidig vil sæsonkortholdernes personlige plads igen være reserveret. Dvs. du fra næste hjemmekamp igen kan sidde på den plads, der står skrevet på dit kort eller i AC Horsens appen uden at andre har mulighed for at købe den.

Læs mere om fordelene ved at være sæsonkortholder her.

 

For fanafsnittet

Stemningsafsnittet er igen fra fredag den 6. august åbent for sæsonkortholdere og salg.

Du skal fortsat benytte samme indgang på Sydtribunen, indgang K-L.

 

For NG Zink Fankontrakter

Eftersom fanafsnittet genåbner vil NG Zink Fankontrakter igen skulle benytte tribunen på Sydtribunen, som man tidligere har været vant til. Drikkevarer vil igen være en del af aftalen.

Det vil ligeledes igen være muligt at scanne sit kort for at komme ind på tribunen.

Du kan læse mere om at være NG Zink Fankontrakt her.