Endnu en god test af AC Horsens

02.07.2021 12:27

Flere gule højdepunkter i test mod SIF.

AC Horsens spillede opstartens anden træningskamp fredag eftermiddag, da Silkeborg IF gæstede CASA Arena Horsens, og kampen sluttede uden scoringer.

Det var en endnu en træningskamp med gode præstationer set med gule briller, og der blev ikke givet mange chancer til et Silkeborg-mandskab, der lige har vundet 5-0 over Vejle.

Det var dog gæsterne, der kom frem til kampens første mulighed, da Gustav Dahl brød igennem i venstre side og kom tæt på mål, men Matej Delac kom godt ud af sit mål.

David Kruse og Jonas Gemmer forsøgte sig fra distancen i den anden ende, men helt farligt blev det ikke, og det gjorde det heller ikke i det 38. minut, da Santos med en mand på ryggen sendte bolden ind foran mål, hvor Tengstedt ikke fik ordentlig ram på den.

AC Horsens satte sig mere og mere på tingene i de sidste 15-20 minutter af 1. halvleg, og i det 42. minut skruede Gemmer en modstander ned i græsset, inden han serverede et lækkert indlæg for Lirim Qamili, der kvitterede med et godt hovedstød, men målmanden nåede godt ned.

Lige inden pausen var Santos i oplæggerens rolle igen, da han serverede bolden for Muamer Brajanac, men bolden blev sendt til hjørnespark i sidste øjeblik.

Der var længere mellem de chancemæssige højdepunkter i 2. halvleg mellem to hold, der var godt organiserede, og de bedste afslutninger stod Agust Hlynsson for med et godt skud, som målmanden gav en retur på, og Kiilerichs hovedstød forbi det lange hjørne.