AC Horsens fans til pokalfinalen

AC Horsens arrangerer udebanetur til Vendsyssel

16.08.2021 09:52

"De gule" jagter point i Hjørring.

AC Horsens skal til Hjørring for at spille mod Vendsyssel FF i NordicBetligaen torsdag den 19. august klokken 18.00, og ”de gule” arrangerer udebanetur til Nord Energi Arena.

Det bliver en fed torsdag aften med masser af stemning, hygge og fodbold, og AC Horsens gennemfører kampen, hvis der er minimum 40 tilmeldte. Der er afgang fra CASA Arena Horsens på torsdag lokken 15.00, og bussen ruller ind på Nord Energi Arena cirka klokken 17.30.

En halv time senere fløjter dommer Chris Johansen kampen i gang, og bussen sætter kursen mod Langmarksvej igen 10 minutter efter slutfløjtet.

Pakken til udebaneturen inkluderer en goodiebag, bustransport og billet til kampen og koster 175 kroner for voksne, 150 kroner for studerende og pensionister og 125 kroner for børn.

Sandwich kan købes ved forhåndsbestilling på [email protected] til 40 kroner senest onsdag den 18. august klokken 08.00. Der er mulighed for at købe drikkevarer i bussen.

Der er rabat at hente, hvis du har sæsonkort eller NG ZINK Fankontrakt, og du indtaster blot din stregkode i feltet ”indtast rabatkode her” for at opnå rabatten.

Deadline for tilmelding til udebaneturen er onsdag den 18. august klokken 12.00.

Klik her for at købe billet til udebaneturen.