AC Horsens er videre i Sydbank Pokalen med en 4-1 sejr

03.08.2021 16:53

Lodtrækning til 2. runde af Sydbank Pokalen på fredag den 6. august klokken 14.00.

Der var pokalfodbold på programmet tirsdag den 3. august, da AC Horsens gæstede Sædding-Guldager IF, og de gulklædte gæster kunne rejse hjem med en 4-1 sejr.

AC Horsens undgik skader og gav blandt andet masser af spilletid til Akademiet, da pokalsejren blev sikret, og der var reelt aldrig tvivl om kampens resultat. Seks spillere af egen avl havde fundet plads i startopstillingen, og der var debut til Julius Voldby Rosenberg Hansen, der ligesom de øvrige unge spillere gjorde en rigtig god figur.

Der var blot spillet en håndfuld minutter, da Lirim Qamili første gang lynede, og det var efter fremragende forarbejde. Lukas Wagner sendte en god bold i dybden til Tonny Brochmann, der spillede skråt bagud til Qamili, som klinisk sendte bolden i netmaskerne og sørgede for en mareridtstart for værterne.

I det 11. minut kunne målmanden kun stå og nyde en afslutning fra Qamili, der sneg sig forbi nærmeste stang.

Lirim Qamili scorede for anden gang i kampen i det 36. minut. Agust Hlynsson sendte en perfekt bold ind i panden på Magnus Riisgaard Jensen, der headede den ind foran mål, hvor Qamili var hurtigst og prikkede den ind over stregen.

Hjemmeholdet viste for første gang tænder et par minutter før pausen, men det viste sig at være effektivt, for Thomas Witt scorede med et kontrolleret skud fra kanten af feltet.

2. halvleg var ikke engang et minut gammel, da fremragende spil i højre side af Hansen, Gaarde og Brajanac førte til en afslutning fra Hansen, der måtte se sin afslutning ryge lige over kassen.

AC Horsens var flere gange lige ved og næsten, og Muamer Brajanac var tæt på at presse målmanden så meget, at hans udspark røg i kassen, men bolden strøg lige forbi mål.

Det lugtede af en 3-1 scoring, og den kom et kvarter før tid, da Thor Lange serverede et lækkert hjørnespark for Tobias Stagaard, der uimodståeligt strøg til vejrs og kraftfuldt headede bolden i kassen. AC Horsens blev ved med at mose på, og hjemmeholdet slap flere gange med skrækken, men 4-1 målet faldt i det 93. minut. Julius Voldby Rosenberg Hansen prikkede bolden til Tonny Brochmann, der køligt holdt fast i bolden, inden han serverede den for veloplagte Thomas Santos, der sendte bolden i mål.

Der er lodtrækning til 2. runde af Sydbank Pokalen på fredag den 6. august klokken 14.00.

Sædding-Guldager IF – AC Horsens 1-4 (1-2)
0-1 Lirim Qamili (5.)
0-2 Lirim Qamili (36.)
1-2 Thomas Witt (42.)
1-3 Tobias Stagaard (75.)
1-4 Thomas Santos (93.)

AC Horsens: Bobjerg, Wagner, Riisgaard Jensen (Kiilerich, 63.), Stagaard, Hansen, Kruse (Gaarde, 46.), Hlynsson, Frantsen (Lange, 46.), Nehmé (Santos, 73.), Qamili (Brajanac, 46.), Brochmann.

Dommer: Lasse Læbel Graagaard

På billedet: Debutant Julius Voldby Rosenberg Hansen fra Akademiet.