AC Horsens sælger Rune Frantsen til Vendsyssel FF

27.08.2021 10:00

Frantsen skifter med øjeblikkelig virkning.

AC Horsens har solgt Rune Frantsen til Vendsyssel FF, og han tiltræder med øjeblikkelig virkning.

Rune Frantsen havde oprindeligt indgået en aftale med Vendsyssel FF om at skifte til årsskiftet, men klubberne er nået til enighed om en transfer.

Sports- og talentchef Niels Erik Søndergård sender loyale Frantsen afsted med de bedste anbefalinger.

- Rune Frantsen havde lavet en aftale med Vendsyssel FF fra januar, og de har i en periode vist interesse for at tilknytte ham allerede nu. I takt med at vi har tilknyttet en spiller som Lubambo Musonda, der allerede har vist, at han har kvaliteterne til at erstatte Frantsen og også har andre spillere, der kan dække ind på de positioner, Frantsen dækker, så valgte vi at indlede dialogen med Vendsyssel FF, og vi er glade for, at vi har opnået enighed, fortæller Niels Erik Søndergård og fortsætter:

- Der er alt mulig grund til at takke Rune Frantsen, der har været en god repræsentant for os gennem godt tre et halvt år. Han er en super vellidt person i hele organisationen og en rigtig tro soldat, der passer sit arbejde og leverer 100 procent hver eneste gang, og det skal han have stor ros og tak for. Vi ønsker ham alt det bedste i Vendsyssel FF, lyder det fra Niels Erik Søndergård.