Forløsende 2-1 sejr i Vendsyssel

19.08.2021 20:00

Tengstedt og Lange scorede målene i 2-1 sejren.

AC Horsens hentede den anden sejr i denne sæson i NordicBet Ligaen, da Vendsyssel FF blev sejret med 2-1 i egen hule, og Thor Lange blev matchvinder et kvarters tid inden slutfløjtet.

Det var også de gulklædte gæster, der startede kampen bedst, og man havde indtryk af, at ”de gule” var i kontrol langt hen ad vejen.

Gæsterne havde dog en giftig mulighed allerede i det niende minut, da Konate fik for nemt spil i feltet og trykkede af, men Matej Delac reddede flot, og riposten blev sendte forbi mål.

Casper Tengstedt var anderledes effektiv og afsluttede klinisk efter en forsvarsfejl, og så måtte værterne hente bolden ud af netmaskerne. Efterfølgende forsøgte både Gemmer og Drachmann sig med skud fra distancen, men uden at rykke på måltavlen.

Hjemmeholdets Lasse Steffensen udnyttede en fejl i AC Horsens-defensiven og udlignede til 1-1 efter godt en halv times spil. Syv minutter senere headede Lirim Qamili lige forbi, da Janus Drachmann tog et hjørnespark.

Vendsyssel FF kom godt ud til 2. halvleg, og i det sjette minut måtte Matej Delac hive en klasseredning ud af ærmet på et hovedstød fra tæt hold fra Kotte.

Efter en times spil viste Lubambo Musonda prøver på sine kvaliteter, da et indlæg fra Thor Lange landede hos ham. Musonda trak bolden over til sit venstreben og sendte bolden lige over mål. Generelt var det en meget lovende debut for Musonda, der kun bliver bedre, når han får spillestilen og systemet ind under huden og får dannet bedre relationer med holdkammeraterne.

I det 66. minut foretog trænerteamet en tredobbelt indskiftning, og det bragte ny energi ind i holdet. Thor Lange blev matchvinder i det 75. minut, da han headede bolden over i det lange hjørne.

Magnus Riisgaard Jensen kunne have lukket og slukket i det 84. minut, da han kom frem til en stor hovedstødschance, men han headede lige på målmanden.

Hjemmeholdets Montiel kunne have gjort det onde ved AC Horsens, da han trykkede af fra kanten af feltet, men bolden strøg heldigvis langt over kassen.

AC Horsens skal i kamp igen allerede på søndag den 22. august klokken 15.00, når det gælder opgøret mod Jammerbugt FC på CASA Arena Horsens. Klik her for at købe billet til det opgør.

Vendsyssel FF – AC Horsens 2-1 (1-1)
0-1 Casper Tengstedt (22.)
1-1 Lasse Steffensen (31.)
2-1 Thor Lange (75.)

AC Horsens: Delac, Gomez, Kiilerich, Ludwig (Riisgaard Jensen, 66.), Musonda, Gemmer (Hlynsson, 66.), Drachmann (Kruse, 65.), Santos, Sigurdarson (Lange, 46.), Qamili, Tengstedt (Brajanac, 87.).

Vendsyssel FF: Friis Jensen, Christiansen, Tshiembe, Schenk, Kotte, Armenakas (Baya, 79.), Wohlgemuth, Montiel, Van Der Hayden (Pedersen, 74.), Konate, Steffensen (Boateng, 68.).

Advarsel, AC Horsens: Ludwig (11.), Kiilerich (83.).

Advarsel, Vendsyssel FF: Schenk (5.), Konate (12.), Kotte (80.).