Gult point og clean sheet i Esbjerg

13.08.2021 20:33

Ingen scoringer på Blue Water Arena.

Matej Delac holdt buret rent fredag aften i Esbjerg, og det samme gjorde hjemmeholdets målmand, så de to mandskaber kunne sætte et point ind på kontoen efter opgøret på Blue Water Arena.

Det var AC Horsens’ første clean sheet i denne sæson, og generelt så den gule defensiv stabil ud mod et Esbjerg-mandskab, der ikke ramte målet i 1. halvleg – Delac havde ganske enkelt ikke en redning i de første 45 minutter.

Jens Berthel Askou havde fundet plads til nyankomne Aron Sigurdarson i startopstillingen, og den islandske offensivspiller viste prøver på sine kvaliteter, men der mangler naturligt nok relationer.

Efter fire minutters spil erobrede David Kruse bolden på vestjydernes banehalvdel, og han sendte Lirim Qamili alene mod kassen. Desværre tøvede Qamili og blev indhentet og tacklet, før han nåede at afslutte.

I det 11. minut fandt Jonas Gemmer Aron Sigurdarson på kanten af feltet, og islændingen trykkede resolut af, men bolden sad desværre for tæt på målmanden. AC Horsens kom frem til flere hjørnespark, men det blev ikke for alvor farligt.

Efter godt en halv times spil spillede Casper Tengstedt og Thomas Santos et to-spil i feltet, inden Tengstedt huggede på kassen, men desværre blev hans afslutning blokeret til hjørnespark.

Esbjerg kom tættere på målet efter pausen, og der var muligheder til Mads Larsen og Patrick Schmidt, men de kunne ikke overliste Delac.

I det 55. minut var Tengstedt på spil igen, da han satte turboen til på venstrekanten og styrede ned mod kassen, men han måtte se målmanden redde med en fodparade. Tengstedt forsøgte sig også med et kvalificeret hovedstød og et direkte frispark, men uden held.

AC Horsens skal i kamp igen allerede på torsdag den 19. august klokken 18.00, når det gælder opgøret mod Vendsyssel FF på udebane.

Esbjerg fB – AC Horsens 0-0 (0-0)

AC Horsens: Delac, Gomez, Kiilerich, Ludwig (Riisgaard Jensen, 70.), Santos. Gemmer, Kruse (Drachmann, 79.), Frantsen, Sigurdarson (Brochmann, 71.), Qamili (Brajanac, 79.), Tengstedt.

Esbjerg fB: Højbjerg, Mortensen, Korac, Ouzounidis, Catovic, Strunck, Parunashvili, Larsen, Schmidt (Tranberg, 87.), Sørensen (Simpson, 62.), Bjarnason (Holten, 74.).

Advarsel, AC Horsens: Ingen.

Advarsel, Esbjerg fB: Ouzounidis (38.).

Dommer: Jakob Carlsen.

Fotograf: Frederikke Hejbøl Jensen