U13: Fantastisk indsats i premieresejr over OB

24.08.2021 12:21

Oscar Skovsbøl scorede to flotte mål.

AC Horsens’ U13-drenge skulle lørdag sparke sæsonen i gang, da Odense Boldklub gæstede CASA Arena Horsens.

De gule talenter satte fra starten af kampen et hårdt tryk på OB-mandskabet, der ikke fik mange muligheder for at spille sig ud af et aggressivt AC Horsens-pres.

Efter 9 minutters spil bringer hjemmeholdet sig foran 1-0 på en fremragende omstilling. Magne Bjerregaard spiller bolden tidligt i bagrum til Johan Mejer, der inde i boksen finder Oscar Skovsbøl, som har taget et veltimet løb ind i feltet og kanonerer bolden op i hjørnet.

Der gik ikke længe, før Oscar Skovsbøl igen var på spil omkring OB-målet. Efter et hjørnespark dumper bolden ned, og han kan endnu engang sparke bolden helt op omkring trekantsammenfoldningen.

De gule U13-talenter kunne gå til pause med en 2-0 føring.

Fra 2. halvlegs start bølger spillet mere frem og tilbage, OB får tilspillet sig store chancer, men Arthur Matzen i Horsens-buret afværger på flotteste vis.

U13-drengene er i dele af 2. halvleg presset mod eget mål, men forsvarer med stor iver og hjerte eget mål.

AC Horsens bliver med 7 minutter igen tildelt et frispark uden for feltet, hvor Markus Nissen på flotteste vis sparker bolden i netmaskerne hos en chanceløs OB-keeper.

OB får reduceret kort før tid til stillingen 3-1.

Cheftræner Frederik van Deurs så kampen således:

- Det er jo en helt ny gruppe, vi har samlet her inden sommerferien, og først og fremmest skal de have kæmpe ros for deres tilgang til alt her i opstarten. De arbejder virkelig hårdt og seriøst til træning, hvilket også viser at belønne sig i weekenden. Vi kommer i dag ud med et virkelig stærkt udtryk, og hvis vi bibeholder det til resten af kampene her i efteråret, så bliver vi en mundfuld for alle hold. På bolden har vi rykket os rigtig meget her i opstarten, og der er også flere situationer i dag, hvor vi er virkelig gode i vores opbygningsspil, siger Frederik van Deurs.

AC Horsens - OB 3-1
9’ 1-0 Oscar Skovsbøl (Johan Mejer)
18’ 2-0 Oscar Skovsbøl
53’ 3-0 Markus Nissen
60’ 3-1