U15 tabte til kyniske FC Nordsjælland

31.08.2021 11:30

FCN straffede gule fejl.

U15 spillede lørdag i Farum, hvor det desværre blev til et nederlag. De gule drenge kom godt fra start, men to opspilsfejl blev prompte straffet af hjemmeholdet.

AC Horsens svarede dog hurtigt igen, da Sebastian Lodberg fik sat sine spidskompetencer i scene i en omstilling, hvor han flot sparkede bolden i krydset efter at have drevet bolden en halv banelængde.

FCN slog dog til kort efter den gule scoring og lukkede kampen med yderligere en scoring til 4-1.

Dermed blev det til et nederlag til U15-drengene, der måtte rejse hjem uden point.

Det var dog en fortrøstningsfuld cheftræner, vi fangede efter kampen.

- Vi laver nogle fejl i dag, som vi ved, at hold som FCN bare straffer med det samme. Ser man bort fra de store fejl vi laver, synes jeg faktisk, at vi langt hen ad vejen leverer en fornuftig præstation, og så er jeg glad for, at nogle af de spillere, som jeg savnede mere fra i vores første kamp mod Esbjerg, steppede op og fik vist et godt niveau. Nu skal vi gå efter, at vi i kampene får sat flere og længere perioder sammen, hvor vi præsterer, som vi forventer og ved vi kan. Jeg ser fremgang i holdets udtryk og måden vi gerne vil spille på, så vi ryster ikke i bukserne. Det handler om at vi fortsætter med at træne godt og arbejder videre på at dygtiggøre os i hverdagen både som hold, men også individuelt - vi har slet ikke set det bedste fra os endnu, og vi glæder os allerede til næste opgave lørdag den 11. september, hvor FC København kommer på besøg, siger cheftræner Anders Wittorff.