U19 fik en fremragende start på sæsonen

16.08.2021 18:42

Esbjerg fB blev sendt hjem med et 0-1 nederlag i spillerbussen.

AC Horsens’ U19-mandskab sparkede lørdag hul på sæsonen, da Esbjerg med Steffen Ernemann i spidsen, gæstede CASA Arena Horsens. Esbjerg endte sidste sæson på 2. pladsen i U19 Ligaen, og der var flere gengangere på gæsternes hold lørdag formiddag. Sidste års anfører for Ernemanns tropper, Tobias Stagaard, var dog at finde hos hjemmeholdets start-11, efter han i sommer skiftede, og Tobias leverede en stærk præstation for hjemmeholdet.

Hjemmeholdet kom med både Julius og Selius i startopstillingen, som begge allerede er rykket op på U19-holdet, og begge leverede solide præstationer. Julius kunne endda have scoret i 2. halvleg, da han fik tilkæmpet sig en fin mulighed, men måtte se sin afslutning suse lige forbi.

Målet til 1-0 kom efter 20 minutters spil, da Asbjørn Gaarde efter et hidsigt førstepres, tvang Esbjerg til en fejl, hvorefter Imran Mehanovic - som fik debut i den gule trøje i dag - hurtigt fandt samme Asbjørn, som fik afsluttet på kanten af feltet, og da målmanden ikke kunne holde bolden, var Joachim Nielsen først på returbolden.

1. halvleg stod hjemmeholdet for, og både Angelo og Imran burde have udbygget føringen, men begge måtte se deres forsøg blive reddet.

Esbjerg var sjældne gæster nede hos Anders Hoff, og når der var optræk til noget, kom stopperparret Tobias Stagaard og Lukas Wagner på tværs, eller også tog Anders Hoff sig sikkert af det.

I 2. halvleg satte Esbjerg sig mere på spillet, men det var igen hjemmeholdet med de to største chancer, hvor både Angelo Nehmé og Julius Hansen havde store muligheder.

”De gule” måtte derfor nøjes med en 1-0 sejr, som cheftræner Christian Hansen dog var svært tilfreds med:

- Det var en god holdpræstation i dag. Vi er gode defensiv, og tillader vel ikke Esbjerg en rigtig stor mulighed. Omvendt er jeg glad for, at vores offensive spillere alle byder ind, men samtidig også at vi som hold får sat dem op. Der er virkelig noget at bygge videre på, fortæller Christian Hansen.

AC Horsens - Esbjerg 1-0 (1-0)
22. min: 1-0 - Joachim Nielsen (Asbjørn Gaarde)