U19: Kynismen var forskellen i Farum

30.08.2021 08:41

Endnu en stærk præstation af U19-drengene.

AC Horsens’ U19-mandskab har fået en god start på sæsonen, hvor holdet startede med at slå Esbjerg hjemme 1-0, hvorefter det blev til et snævert 2-1 nederlag i Brøndby. Lørdag var mandskabet i aktion igen, og denne gang ventede endnu en svær opgave, da holdet besøgte Farum og FC Nordsjælland. Trods favoritværdigheden til hjemmeholdet, så var det ”de gule”, som var bedst denne lørdag. Holdet kom til Farum med mod på tingene, og der var ikke spillet mere end 5 minutter, før Joachim var tæt på at spille Julius helt fri, men en forsvarsspiller fra hjemmeholdet kom ned i sidste sekund.

Kort tid efter var hjemmeholdet dog også tæt på en 1-0 scoring, da de brød et opspil, men Anders Hoff kom ned til stolpen og reddede forsøget.

1. halvleg bød på flere hjørnespark til gæsterne, som generelt spillede med stort mod. Hjemmeholdet blev tit tvunget til at spille lange bolde, som gæsterne havde fint styr på. Det resulterede også i flere frustrationer hos hjemmeholdet, som blandt andet fik to gule kort for frustrationsfrispark, som begge lå lige på vippen og må betragtes som mørkegule.

FC Nordsjællands chance som nummer 2 og sidste i 1. halvleg bød på mål, da en flot stikning ned bag gæsternes bagkæde åbnede op for et fladt indlæg, som Andreas Bredahl kynisk kunne score på.

2. halvleg havde samme kampbillede trods Bredahls 1-0 scoring. Det var stadig gæsterne som den dominerende part. Kort inde i 2. halvleg havde Joachim to fine muligheder, som han ikke fik udnyttet, og kort efter bragede Asbjørn bolden på undersiden af overliggeren, mens Joachim var hurtigst på riposten, men headede lige forbi. Samme Joachim blev efter en time spillet helt alene igennem af Luca Ørsted, men hjemmeholdets målmand måtte diske op med en stor redning.

Stik mod spil og chancer blev det til 2-0, da hjemmeholdets keeper på en af sine mange lange bolde, endelig lykkes med at spille en holdkammerat fri, og så kunne Andreas Bredahl noget ufortjent, men voldsomt kynisk, tippe bolden ind i mål til 2-0.

De sidste 10 minutter havde Nordsjælland flere lige ved og næsten forsøg, som de enten sparkede forbi eller Hoff i målet tog sig af.

Kampen endte 2-0, hvilket cheftræner Christian Hansen ærgrede sig over, men han var omvendt tilfreds med præstationen og den måde, holdet kom til Farum på:

- Vi spiller en flot kamp i dag, og spiller vi samme kamp 10 gange, så vinder vi flere gange, end vi taber. Som jeg sagde til drengene, så er det grunden til, at Nordsjælland ofte er at finde i top-3 i Ligaen, for de er voldsomt kyniske, og det var de også i dag, og vi har omvendt lidt stolpe ud. Vi bliver igen bekræftet i, at vi har enormt dygtige spillere på vej, og at vi kan stå efter kampen og have været det bedste hold og være skuffede over at vi ikke får point med i Farum, det vidner om høj kvalitet. Fortsætter vi med samme præstationer, så bliver vi voldsomme at møde for alle hold i denne række,” fortæller Hansen, som især fremhævede Hoff, Joachim og Imran for flotte præstationer.

FC Nordsjælland - AC Horsens 2-0 (1-0)
28’ - 1-0 - Andreas Bredahl
75’ - 2-0 - Andreas Bredahl