U19: Skuffelse over smalt nederlag i Brøndby

24.08.2021 08:10

Anders Hoff stod en fremragende kamp på Vestegnen.

AC Horsens U19-mandskab skulle lørdag gæste Brøndby IF, som først startede sæsonen denne lørdag, da holdets første kamp mod FC København var blevet udskudt.

Det var også derfor et tændt hjemmehold, som angreb gæsterne fra Horsens fra start, og det gav pote allerede efter 3 minutter, hvor gæsterne ved flere lejlighed ikke fik afviklet situationerne, og til sidst kunne Marinus Larsen sparke hjemmeholdet i front.

Det rystede dog ikke gæsterne mere, end efter 12 minutter skulle Joachim Nielsen have bragt balance i regnskabet med en stor mulighed, og efterfølgende fulgte Angelo Nehme op, men gæsterne fastholdt angrebet, og få sekunder senere bankede Joachim bolden i nettet efter et flot oplæg af Julius Hansen. Joachim garnede også i sidste weekend, da ”de gule” vandt 1-0 over Esbjerg i holdets første turneringskamp.

Brøndby havde flere lige-ved-og-næsten situationer, men enten løb de offside, eller også tog Hoff sig sikkert af det i målet. I den anden ende var Joachim tæt på at komme helt igennem, men hjemmeholdet fik afværget situationen.

Gæsterne havde også to fine langskud, efter bolderobringer midt på banen, hvor hjemmeholdets målmand stod langt ude, men begge forsøg manglede den sidste skarphed.

2. halvleg bølgede initiativet lidt frem og tilbage, men det var Brøndby med de fleste chancer. Anders Hoff i målet stod en flot kamp og tog sig af de mange forsøg, som hjemmeholdet forsøgte sig med.

Joachim havde også et fint forsøg i 2. halvleg, men hjemmeholdets keeper tog sig flot af det første forsøg, mens nummer to løb lidt ud i sandet.

Med små 10 minutter igen straffede Brøndby, at gæsterne ikke fik afviklet en lang bold, og derefter blev der dømt et noget tvivlsomt straffespark, som hjemmeholdet sparkede ind bag kampens spiller, Anders Hoff, som ellers havde hånden på.

Vi fangede en ærgerlig cheftræner efter kampen:

- Jeg er super ærgerlig over Brøndbys mål til sidst, for det er manglende kynisme der gør, at det bliver farligt. Vi havde alle muligheder for at afvikle situationen, men får det ikke gjort. Når det så er sagt, så må vi også rose Hoff i målet, som står en stærk kamp. Men vi ved, at vi har en topmålmand, og i dag bekræftede han det bare. I den anden ende er Joachim virkelig kommet i gang, og det glæder mig at se, siger Christian Hansen og fortsætter:

- På en mindre god dag på kontoret står vi og er skuffet over at tabe 2-1 i Brøndby, og det vidner om den kvalitet, som vi har i truppen. Nu må vi tilbage og analysere kampen, og så er vi klar til at angribe Nordsjælland om en uge, når vi skal over broen igen, slutter Christian Hansen.

Brøndby IF - AC Horsens 2-1 (1-1)
4’ - 1-0 - Marinus Larsen
13’ - 1-1 - Joachim Nielsen (Julius Hansen)
79’ - 2-1 - Marinus Larsen (straffespark)