AC Horsens og hummel fortsætter 43-årigt samarbejde

02.09.2021 08:10

hummel fortsætter som tøjsponsor.

AC Horsens og klubbens tøjpartner hummel har stået sammen i tykt og tyndt gennem 43 år, og nu har de to parter forlænget aftalen, så samarbejdet fortsætter i minimum tre år yderligere.

hummel begyndte som tøjsponsor for AC Horsens’ moderklub, Horsens fS, for 43 år siden, og samarbejdet er kun blevet stærkere gennem årene.

AC Horsens’ direktør Kristian Nielsen glæder sig over endnu en forlængelse af aftalen.

- hummel har været en rigtig god samarbejdspartner for os gennem alle årene, og vi er glade for, at et så stærkt brand som hummel fortsætter som vores tøjpartner på og uden for banen. Det er ikke hverdagskost i fodboldverdenen, at man har haft et samarbejde i over 40 år, men det er selvfølgelig et udtryk for, at vi er meget tilfredse med hummels produkter, den gode dialog, vi altid har haft, og den velvilje vi altid har mødt, siger Kristian Nielsen.

Forlængelsen af aftalen vækker også glæde hos Allan Vad Nielsen, der er adm. direktør for hummel.

- Gammel kærlighed ruster aldrig, og derfor ligger det også lige til højrebenet for hummel at forlænge vores samarbejde med AC Horsens efter 43 års trofast ægteskab. Der er ingen tvivl om, at klubben har et stort potentiale både på og udenfor banen, og vi ser frem til at videreudvikle vores samarbejde, så vi i fællesskab kan nå vores mål om at få AC Horsens tilbage i Superligaen, hvor de hører hjemme, fortæller Allan Vad Nielsen.

Om hummel:

Grundlagt i 1923 og et af de ældste sportsbrands i verden med den erklærede mission ”Change the world through sport” Andre lubber i hummel-spilledragter tæller bl.a.: De Danske Landshold, Everton F.C., Middlesbrough FC, Bristol City, Coventry City F.C., SC Freiburg, Charlton Athletic, Brøndby IF, OB, Sønderjyske og AGF.