Fire mål i fire kampe for brandvarme Riisgaard Jensen

21.09.2021 06:52

AC Horsens' midterforsvarer har succes i angrebet.

Det er svært at tørre smilet af ansigtet på Magnus Riisgard Jensen i øjeblikket, for den stærke midterforsvarer har succes med alt, hvad han rører ved for tiden, og han er i fremragende form med fire mål i de seneste fire kampe.

Senest blev han rykket frem i angrebet mod Hobro Ik, og seks minutter senere bragte han AC Horsens foran med 1-0, da han omsatte Anders K. Jacobsens tværaflevering til et mål.

Den flotte stime har selvfølgelig også smittet af på hans selvtillid.

- Når jeg går indtil en kamp, så føler jeg, at jeg kun skal bruge en halv chance for at score, og det handler både om held og selvtillid. Det er virkelig fedt og noget, jeg aldrig har prøvet før, men jeg nyder det selvfølgelig. Som midterforsvarer der er flyttet op i angrebet, har jeg en fordel i, at jeg forsøger at gøre det, jeg selv ville hade at spille mod, og jeg prøver egentlig bare at være træls, siger Magnus Riisgaard Jensen, der jublede sammen med de medrejsende fans efter føringsmålet mod Hobro IK.

- Opbakningen var fremragende i Hobro, og det var fedt at se så mange i udebaneafsnittet. Vi vil gerne give dem gode oplevelser, og vi sætter stor pris på støtten, lyder det fra Magnus Riisgaard Jensen.

I lørdags var det ham, der åbnede kampen med sin 1-0 scoring mod Hobro IK.

- Generelt leverede vi en solid præstation, selvom det var en lidt svær kamp i 1. halvleg, men vi holdt dem væk fra de store chancer og kunne selv have scoret inden pausen. Vi skulle have tålmodighed for at nedbryde dem, og mange kampe vil nok forløbe sådan i den her sæson, men det passer os fint. Vi har en bred trup med mange, der kan bidrage og afgøre det til sidst som i Hobro, fortæller Magnus Riisgaard Jensen.

På torsdag byder fodboldmenuen på kampen mod Silkeborg IF i Sydbank Pokalen.

- Det bliver ikke verdens nemmeste kamp, for Silkeborg IF er et godt spillende hold. De spiller hurtigt og vil gerne spille omkring os, men vi har gode muligheder for at dæmme op for deres spil, og jeg ser dem ikke som kæmpe favoritter, forklarer Riisgaard Jensen.

Han har ikke de store pokaltriumfer på sit CV, men han og holdkammeraterne var ikke langt fra at drille et par af de store hold, da han spillede i Skive IK.

- Vi tabte til Brøndby med 3-2 i overtiden, da jeg spillede i Skive, og da var der virkelig kog på stadion. Vi har også været tæt på at sende Silkeborg ud af pokalen, og jeg mener, at vi tabte 2-1 i forlænget spilletid, husker Magnus Riisgaard Jensen.

AC Horsens spiller mod Silkeborg IF torsdag den 23. september klokken 18.00. Klik her for at købe billet til det opgør.

Husk at sæsonkort naturligvis også gælder til pokalkampe.

"Opbakningen var fremragende i Hobro, og det var fedt at se så mange i udebaneafsnittet. Vi vil gerne give dem gode oplevelser, og vi sætter stor pris på støtten"

Magnus Riisgaard Jensen