The Long Field Road bar

Stark Horsens holder personalearrangement i The Long Field Road

03.09.2021 06:11

Du kan leje The Long Field Road til din runde fødselsdag, reception eller en anden stor begivenhed.

The Long Field Road er blevet et fantastisk omdrejningspunkt på CASA Arena Horsens, når AC Horsens spiller hjemmekampe og udekampe i NordicBet Ligaen, for det er her, de gule fans mødes omkring deres passion for ”de gule”.

Den nye flotte fanbar danner en perfekt ramme om en klog fodboldsnak og en god fodboldkamp på skærmene, men der åbner sig også en masse andre muligheder, og AC Horsens’ gode sponsor og samarbejdspartner Stak Horsens har valgt at gribe en af de muligheder.

Fredag den 3. september byder afdelingsdirektør Laue Kjær nemlig sine ansatte velkommen til et internt møde for 15 medarbejdere i The Long Field Road.

Mødet er en blanding af faglig info om fx regnskabsåret, der er gået, forventningerne til det kommende regnskabsår og en medarbejderundersøgelse, men der er også lagt stor vægt på det sociale med spisning, hygge, brætspil og bordfodbold.

- Vi har været med til at bakke op om byggeriet af fanbaren ved at sponsorere materialer og sælge materialer til favorable priser, og vi har løbende fulgt med frem til det endelige resultat. Det er virkelig blevet en flot fanbar, og jeg vil gerne vise personalet, hvor godt det er blevet. Det er ikke alle AC Horsens-fans, der kan se alle kampe i 1. division på tv, så det er bare fedt, at der er mulighed for at se kampene i så flotte omgivelser sammen med andre gule fans. For os som butik ligger det også til højrebenet, at vi benytter The Long Field Road i forbindelse med blandt andet kundearrangementer i fremtiden, fortæller Laue Kjær og fortsætter:

- På fredag støtter vi AC Horsens ved at købe øl og snacks i The Long Field Road, og vi har valgt at bestille tapas fra HfS-Caféen for at støtte op om HfS og Helle, der laver fantastisk mad. Vi glæder os til et spændende arrangement i fantastiske lokaler, hvor vi blandt andet kan benytte storskærmene til powerpoint-præsentation og generelt har alt det, vi har brug for, lyder det fra Laue Kjær.

Har du eller dit firma lyst til at booke The Long Field Road til en rund fødselsdag, en reception, et personalearrangement eller andet, så send en forespørgsel på mail til [email protected].