U19: Retfærdigt remis mod Lyngby

27.09.2021 12:04

Jashar Beluli scorede i sin hjemmebanedebut.

AC Horsens’ U19-mandskab fik lørdag 1 point i banken, da ”de gule” spillede 1-1 mod Lyngby.

AC Horsens kom godt i gang med kampen, og Angelo Nehme havde to fine afslutningsmuligheder, som begge manglede den sidste snert. Gæsterne forsøgte sig med et par langskud, som strøg over mål.

Imran Mehanovic havde også en fin mulighed, men bolden blev sparket lige på gæsternes keeper. Kampens første store mulighed stod Lyngby for, men Anders Hoff lavede en verdensklasseredning i målet.

2. halvleg var få sekunder gammel, da Asbjørn lavede et godt førstepres, og så satte hjemmeholdet ellers fart, og til sidst kunne Jashar Beluli score sit første mål i den gule trøje. Jashar spillede generelt en rigtig flot kamp i sin hjemmedebut for U19.

Desværre kunne ”de gule” ikke holde føringen, for Lyngby fik på et indlæg sparket bolden i mål bag Anders Hoff, som denne gang var chanceløs.

I kampens sidste minutter havde begge hold mulighed for at vinde, men kampen sluttede 1-1, som cheftræner Christian Hansen var okay tilfreds med, selvom mulighederne var der for en sejr:

- Vi tager gerne 1 point i dag, efter en 1. halvleg, som vi ikke var helt tilfredse med. Vi spiller i modvind i 1. halvleg, og det gør også, at Lyngby kan lægge et lidt større tryk på os. Til gengæld er vi farligst i 2. halvleg, og her kunne vi med lidt mere coolness og dygtighed have lavet både 2, 3 og 4 mål. Alt i alt synes jeg, at det var et retfærdigt resultat, hvor vi fik lov at arbejde hårdt mod et godt spillende Lyngby hold, slutter Hansen.

AC Horsens - Lyngby 1-1 (0-0)
1 - 0 - Jashar Belli
1 - 1 - Endrit Kamiji