Dagnæsskolen triumferede på CASA Arena Horsens

15.10.2021 11:40

Masser af glade børn samlet på den gule hjemmebane.

Det var svært ikke at smile, hvis man befandt sig på CASA Arena Horsens torsdag den 14. oktober, for AC Horsens’ hjemmebane var centrum for årets skolefodboldturnering, der blev arrangereret i samarbejde med Rema 1000, og der var masser af fodbold, hygge og højt humør.

Skolefodboldturneringen er for alle 6. klasser i Horsens og omegn, og der var 20 tilmeldte hold, men et par afbud rundede deltagerantallet ned til 17 klasser. Det er det højeste deltagerantal, mens AC Horsens har arrangeret den traditionsrige turnering.

Klassekammeraterne havde gjort meget ud af at støtte deres hold, og man kunne se på de mange bannere, at kreativiteten var i top. I pauserne var AC Horsens’ pannabane velbesøgt af skoleeleverne.

Dagnæsskolen gik hele vejen med en A-finalesejr over Stensballe 2, mens Bankager 2 vandt B-finalen over Østbirk. Emil fra Dagnæsskolen blev kåret til årets spiller.

Anders K. Jacobsen og Alexander Ludwig overrakte medaljer og pokaler efter finalerne.

AC Horsens vil gerne rette en stor tak til klubbens gode samarbejdspartner Rema 1000 for det gode samarbejde omkring skolefodboldturneringen.