Gult clean sheet i Hvidovre

02.10.2021 14:22

AC Horsens sætter ét point på kontoen efter dagens opgør i Hvidovre.

Hverken AC Horsens eller Hvidovre IF kunne få netmaskerne til at blafre på Pro Ventilation Arena lørdag eftermiddag, og dermed sluttede dagens kamp 0-0.

Det uafgjort resultat betyder, at AC Horsens er på tredjepladsen i NordicBet Ligaen.

Der var ellers kun spillet en håndfuld minutter, da Anders K. Jacobsen testede målmanden. På kanten af feltet tog han et træk til højre og fik målmanden ud i fuld længde. Fem minutter senere var det hjemmeholdets Tobias Thomsens tur til at forsøge sig med en god afslutning ved forreste stang, men Matej Delac var på plads.

Anders K. Jacobsen var i afslutterens rolle igen efter et kvarters spil, da Janus Drachmann opsnappede en bold, der blev spillet på tværs, og AC-anføreren sendte ”AK” i dybden med sin første berøring. Anders K. Jacobsen forsøgte sig med en afslutning i det lange hjørne, men bolden landede på den forkerte side af stolpen.

Efter knap en halv times spil var målfarlige Magnus Riisgaard Jensen tæt på at fortsætte sin gode målform, men han måtte se sit hovedstød prelle af på overliggeren. Tre minutter senere landede et indkast fra Alexander Ludwig ved Casper Tengstedt, der på baglinjen lige nåede at dreje bolden ind foran mål. Her stod Aron Sigurdarson klar, men han sendte det store tilbud over mål.

AC Horsens fortsatte det chanceskabende spil efter pausen, og der var ikke engang spillet to minutter, da Thor Lange fandt Casper Tengstedt ved bageste stolpe. Han kanonerede bolden mod det lange hjørne, og bolden strøg også forbi målmanden, men bolden blev reddet på stregen af en Hvidovre-spiller. I den efterfølgende sekvens brændte det på foran Hvidovres mål, da Jannik Pohl var tæt på at heade Janus Drachmanns hjørnespark i mål.

Hjemmeholdets Al-Naser viste tænder efter en times spil, da han satte sig igennem i feltet og afsluttede, men Janus Drachmann reddede mesterligt på stregen. Med et kvarter tilbage forsøgte Al-Naser sig igen, og denne gang ramte han stolpen.

AC Horsens producerede flere gode muligheder mod slutningen af kampen, og det gav blandt andet afslutninger til Tonny Brochmann og Magnus Riisgaard Jensen, men bolden ville ikke ind.

Næste opgave for AC Horsens er hjemmekampen mod Vendsyssel FF den 17. oktober, og derefter venter yderligere to hjemmekampe mod Lyngby Boldklub og Vejle Boldklbu. Alle tre kampe i oktober kan du se fra 59 kroner. Klik her for at læse mere.

Hvidovre IF – AC Horsens 0-0 (0-0)

AC Horsens: Delac, Riisgaard Jensen, Gomez, Ludwig, Musonda (Lassen, 87.), Drachmann, Gemmer (Brochmann, 72.), Tengstedt (Santos, 62.), Lange, Sigurdarson (Pohl, 46.), Jacobsen (Qamili, 72.).

Hvidovre IF: Djukic, Nielsen, Stenderup, Olsen, Iljazovski, Al-Naser, Østberg (Nielsen, 35.), Spelmann (Fredslund, 58.), Boateng, Aabech (Nøhr, 79.), Thomsen (Lindberg, 79.).

Advarsel, AC Horsens: Musonda (64.), Lange (87.)

Advarsel, Hvidovre: Ingen

Dommer: Chris Johansen