AC Horsens forlænger med Anders Hoff

09.11.2021 08:59

Den talentfulde målmand har forlænget aftalen frem til 2024.

I sommeren 2020 blev AC Horsens og Anders Hoff enige om en toårig aftale, og nu har den talentfulde målmand sat sin underskrift på en forlængelse af aftalen frem til sommeren 2024.

Forlængelsen med Anders Hoff er den seneste succeshistorie fra Akademiet, og sports- og talentchef Niels Erik Søndergård glæder sig over, at endnu en lokal knægt har udviklet sig så overbevisende, at han har fortjent en kontraktforlængelse.

- Det er altid glædeligt, når en af vores egne, fremadstormende talenter går hele vejen til førsteholdstruppen og er ved at etablere sig, og Anders Hoff er en god fyr, der har alle forudsætninger for at blive en rigtig dygtig målmand. Forlængelsen betyder, at han nu kan koncentrere sig om at gøre sin uddannelse færdig i løbet af det næste halvandet år, og derefter kan han fokusere 100 procent på at spille fodbold, siger Niels Erik Søndergård.

Målmandstræner Lars Winde arbejder med en talentfuld og dedikeret målmand, der hver eneste dag arbejder stenhårdt på at blive endnu dygtigere.

- Anders Hoff har udviklet sig meget og nærmest gjort fremskridt fra uge til uge, og han er blevet voksen og mere udadvendt, hvilket vi har belønnet ham for. Han har stort set hele pakken bestående af en god fysisk størrelse, gode hænder og god lyd, og hvis han kan fortsætte den udvikling, så kan han nå langt, men det er op til ham selv – i samarbejde med os – hvor langt han kan nå. I første omgang skal han tage kampe op med de to andre målmænd og spille sæsonen færdig i U19 Ligaen, siger Lars Winde.

Anders Hoff indledte sin karriere i AC Horsens’ samarbejdsklub Hatting-Torsted og som ni-årig fik han for første gang målmandshandsker på. Siden har han været målmand, og han blev senere en del af Talentskolen og skiftede til AC Horsens’ U13-hold, så han har været hele vejen igennem Akademiet.

Han er rigtig glad for, at han fortsat skal være en del af AC Horsens’ dygtige målmandsteam, der udover Hoff og Winde også tæller Matej Delac og Marcus Bobjerg.

- Jeg er super glad for at forlænge aftalen med AC Horsens, for det er dejligt at være en del af klubben, og AC Horsens giver mig de bedste muligheder for at udvikle mig endnu mere. Vi har et rigtig godt fællesskab i vores målmandsteam, hvor jeg som ung målmand kan lære en masse, og jeg er blevet taget godt imod fra dag ét. Det passer mig fint at træne fuldt med førsteholdet og spille kampe for U19, og det fungerer rigtig godt sammen med min uddannelse hos Learnmark, fortæller Anders Hoff.