ACHibald til Samarbejdsklubbernes Dag

AC Horsens inviterer samarbejdsklubberne til fodbold

05.11.2021 08:10

Alle klubber i INSERO Klubsamarbejdet inviteres til kampen mod Fremad Amager på søndag.

AC Horsens har et fortrinligt samarbejde med klubberne i Insero Klubsamarbejdet, og ”de gule” vælger traditionen tro at invitere samarbejdsklubberne til fodbold på CASA Arena Horsens.

Det sker søndag den 7. november klokken 15.00, når AC Horsens tager imod Fremad Amager, og forhåbentlig bliver det med massiv opbakning fra tribunerne, for ungdomsmedlemmer, trænere og ledere fra samtlige samarbejdsklubber bliver inviteret gratis med til opgøret.

Direktør Kristian Nielsen håber, at rigtig mange samarbejdsklubber vælger at tage imod tilbuddet.

- Vi har et fantastisk godt samarbejde med samarbejdsklubberne, der altid er lydhøre og bakker os op, og vi er glade for, at vi kan være med til at give dem en god oplevelse, siger Kristian Nielsen.

AC Horsens inviterer som sædvanligt indenfor i ACHibalds Corner, hvor der vil være sjove aktiviteter for børn og barnlige sjæle. ACHibalds Corner finder du under Nordtribunen, og dørene åbner på søndag klokken 14.00.

Hver samarbejdsklub har fået en voucherkode, og den skal man bruge for at hente billetten, så tag fat i din træner, trinleder, formand eller en anden fra klubben for at få voucherkoden.

Sådan gør du:

For at få en gratis billet skal du gøre følgende;

Klik ind på https://ach.eventii.dk

Vælg kamp AC Horsens – Fremad Amager

Vælg plads i H-I nord-tribune afsnittet

Tast din voucher under rabatkode

Tryk tilføj

Indtast oplysninger

Gennemfør bestilling

Billetterne modtages på e-mail

Medbringes på telefonen eller udprintet