U19: Clean sheet og sejr over Silkeborg IF

29.11.2021 08:05

Årets sidste turneringskamp bød på en gul 1-0 sejr.

AC Horsens’ U19-mandskab sluttede efterårssæsonen af med en 1-0 sejr, da Silkeborg blev sendt hjem fra CASA Arena Horsens med et nederlag.

”De gule” kom godt ud fra første fløjt, og Julius Hansen var flere gange tæt på at blive sendt afsted, men der manglede lige den sidste snært, før det for alvor blev farligt.

Efter cirka 20 minutter var et hjørnespark også tæt på at blive ekspederet ind over målstregen hos gæsterne, men bolden strøg forbi.

Som 1. halvleg løb afsted, blev Silkeborg mere dominerende, og spillet flød flot. Dog stod den gule defensiv solidt, og når gæsterne brød igennem, så tog Anders Hoff i målet sig sikkert af afslutningerne.

1. halvlegs sidste fine mulighed tilfaldt Angelo Nehmé, som desværre blev hentet i sidste øjeblik.

I 2. halvleg var kampbilledet det samme - gæsterne på bolden, men hjemmeholdet med chancerne. Derfor var det også fortjent, da indskiftede Jashar Beluli sparkede bolden ind i nettet, efter Joachim Nielsen flot havde headet bolden på tværs.

Julius Hansen sparkede efterfølgende på stolpen, Jashar fik annulleret et mål for offside, mens Asbjørn Gaarde burde have scoret til 2-0, men hans spark gik lige forbi mål.

Hjemmeholdet kunne fejre en 1-0 sejr over Silkeborg, som inden dagens kamp lå på en flot 3. plads i Ligaen.

Vi fangede cheftræner Christian Hansen efter kampen:

- Det var en god sejr i dag. Vi er rigtig glade for de ændringer, vi laver i pausen, som også gør, at vi får et mere modent udtryk. Vi arbejder hårdt for hinanden, og så skaber vi jo et hav af chancer. Flere fra bænken kommer også ind og gør det godt, og det vidner om stor kvalitet. I tirsdags var Angelo eksempelvis outstanding i vores pokalkamp mod Lyseng, og i dag træder nogle andre til - så vi er ikke afhængige af 1 eller 2 spillere, siger Christian Hansen og fortsætter:

- Vi har haft mange omkring 1. holdet i løbet af efteråret, og det er stadigvæk vores altoverskyggende mål at få gjort så mange spillere på U19-holdet som mulig klar til 1. holdsfodbold. Dog har vi også et mål om at skulle jagte endnu flere point i foråret, og derfor luner 3 point mod Silkeborg godt, inden vi om lidt går på en velfortjent juleferie, hvor vi også har en kvartfinale i pokalturneringen i foråret, som vi glæder os til, slutter Christian Hansen.

AC Horsens - Silkeborg 1-0 (0-0)
60’ - 1-0 - Jashar Beluli (Joachim Nielsen)