AC Horsens ønsker glædelig jul og godt nytår!

21.12.2021 12:33

Tak for opbakningen i 2021.

Vi i AC Horsens ønsker jer alle en rigtig glædelig jul og et lykkebringende nytår.

Herfra skal lyde en stor tak for jeres fantastiske opbakning i det år, der snart er gået, og vi håber selvfølgelig, at I også i det nye år vil støtte os i medgang og modgang.

Vi har igen i år oplevet en hverdag præget af COVID-19, og hvad det har bragt med sig af anbefalinger, restriktioner og gode råd fra Sundhedsstyrelsen. Det har sat sit præg på vores møder i Handelsnetværket, hjemmekampe, VIP-arrangementer og andre events, men vi er blevet mødt med stor forståelse og opbakning, hvilket vi sætter stor pris på.

I skrivende stund stiger smittetallet igen, og Omikron er blevet en ny del af ordforrådet, men vi krydser i den grad fingre for en mere normal hverdag i 2022.

Vi sluttede jo desværre sæsonen 2020/2021 med en nedrykning til NordicBet Ligaen, men nedrykningen og ikke mindst jagten på en hurtig oprykning er blevet håndteret fantastisk af vores loyale samarbejdspartnere, sæsonkortholdere og fans generelt. Vi sluttede den første halvsæson i NordicBet Ligaen af med at vinde fire kampe i træk, og det giver selvfølgelig grobund for optimisme – og det gør ikke mindst opstarten lidt sjovere.

Vi har hentet ind på klubberne foran os, og det betyder, at vores målsætning om en hurtig retur til 3F Superligaen ser realistisk ud, selvom der ligger masser af hårdt arbejde forude, men vi er heldigvis en del af en klub, hvor man ikke er bange for at tage arbejdshandskerne på.

Akademiet har gennem de senere år udviklet sig til at være en succeshistorie, og i øjeblikket står vi stærkere end nogensinde. Vores talentudvikling blev ved licenstildelingen tidligere i år rangeret til at være den 12. bedste i Danmark, og dermed hoppede vi en plads frem i forhold til 2020. Det er imponerende, at vi allerede i år ét med hold i de bedste rækker har løftet os fra 3 til 3,5 stjerner, og vi skal være stolte over, at vi kan være med blandt de allerbedste i Danmark og kan måle os med større klubber. Den flotte udvikling kan tilskrives mange faktorer, men det skyldes først og fremmest, at vi har en række nøglemedarbejdere, der knokler for lokalforankret talentudvikling, og det er et skulderklap til dem og vores dygtige spillere, at vi har arbejdet os frem til et rigtig højt niveau. Derudover har vi en række loyale samarbejdspartnere, som via deres bidrag er med til at give talenterne de allerbedste vilkår, og vi har frivillige ildsjæle, der bruger en masse fritid på Akademiet.

Vi kan igen i år glæde os over en fantastisk opbakning fra nye sponsorer og sponsorer, der gennem en lang årrække har fulgt os i tykt og tyndt. Mange virksomheder kan se værdi i at blive eksponeret sammen med os, og vi har en fantastisk dynamik i Handelsnetværket, hvor der bliver netværket, skabt relationer og lavet forretning.

Her på falderebet skal der lyde en stor tak til alle de frivillige, der afsætter en stor del af deres fritid til at hjælpe os i mange forskellige sammenhænge. Vi havde svært ved at fungere som klub uden deres hjælp.

Vi glæder os til at sparke forårssæsonen i gang søndag den 27. februar klokken 15.00, når vi møder Hvidovre IF på CASA Arena Horsens, og vi opfordrer også til at sætte kryds i kalenderen søndag den 13. marts klokken 15.00, når Esbjerg fB kommer på besøg.

Vi holder julelukket på kontoret fra onsdag den 22. december 2021 til mandag den 3. januar 2022.

Glædelig jul og godt nytår!

Med venlig hilsen

AC Horsens